Koti vaaleanpunaisesta jugend-unelmasta!

Tekisikö mielesi asua kauttaaltaan saneeratussa jugend-talossa peltojen laidalla historiallisissa maisemissa? Kiinnostaisiko pieteetillä ja vanhaa kunnioittaen kunnostetut reilut 3,3-metriä korkeat huoneet sekä lasiruutuikkunat ja peiliovet? Lisäksi saisit oman kasvihuoneen talon reunustalle, jossa voisit viljellä kesäisin vaikkapa tomaatteja.

Maijan Maailma LKV:llä on välitettävänään juuri tuollaisia – ajattomia jugend-kauden henkeen kunnostettuja huoneistoja pienkerrostalossa, vaaleanpunaisessa jugendhuvilassa. Jäljellä on enää kolme huoneistoa 107- ja 106-neliöiset neliöt sekä 57,5-neliöinen kaksio. Pidä siis kiirettä, että saat omasi!

Jokiniemen Paviljonki 2 on kuuden huoneiston taloyhtiö ja asunnot ovat RS-kohteita. Kohteet valmistuvat kesäkuun 2020 loppuun mennessä. Asunto sijaitsee rauhaisella puistoalueella viljapellon laidalla vain kilometrin päässä Tikkurilan keskustasta. Huoneistot ovat laadukkaasti suunniteltuja kaikki yksityiskohdat huomioiden.

 

Kalanruotokuvioinen tammiparkettilattia on ajaton.

Rillitie 6 A6, 01370 Vantaa

Kolmikerroksisen taloyhtiön toisen asuinkerroksen A6-huoneistossa on 57,5 m2, 1 makuuhuone (mahdollisuus tehdä toinen makuuhuone), olohuone, avokeittiö ja kylpyhuone. Kulmahuoneisto on valoisa monine ikkunoineen ja hulppea huonekorkeus n. 3,3 metriä antaa tilavuuden tunnetta.

Myyntihinta              291.644,28 euroa

Velkaosuus               104.355,72 euroa (rakennusaikainen yhtiölaina)

Velaton hinta            396.000,00 euroa

Rillitie 6 A4, 01370 Vantaa

Toisen asuinkerroksen A4-huoneistossa on 106 m2, 2 makuuhuonetta, olohuone ja keittiö, kylpyhuone kodinhoitotilalla sekä erillinen wc. Päämakuuhuoneessa on ylellinen walk-in-closet -vaatehuone. Kulmahuoneisto on valoisa monine ikkunoineen ja huonekorkeus n. 3,3 metriä antaa avaruuden tunnetta.

Myyntihinta              502.622,50 euroa

Velkaosuus               192.377,50 euroa (rakennusaikainen yhtiölaina)

Velaton hinta            695.000,00 euroa

Rillitie 6 A2, 01370 Vantaa

Huoneisto A2 on uniikki huoneisto, tällaiseen en ole aiemmin törmännyt! Ensimmäisen asuinkerroksen huoneistossa on 2 makuuhuonetta, olohuone ja avara keittiö saarekkeineen, kylpyhuone kodinhoitotiloineen sekä erillinen wc. Päätyhuoneisto on valoisa monine ikkunoineen ja asunto ihastuttaa erityisesti jännine sisäikkunoineen. Tässäkin asunnosta on hulppea huonekorkeus, n. 3,4 metriä.

Myyntihinta              502.622,50 euroa

Velkaosuus               192.377,50 euroa (rakennusaikainen yhtiölaina)

Velaton hinta            695.000,00 euroa

Historiaa ja saneerausta

Huoneistot sijaitsevat vuonna 1909 rakennetussa rakennuksessa, joka on kauttaaltaan saneerattu vuosina 2018-2020. Rakennuksen suunnitteli alun perin arkkitehti Henrik Reinhold Helin ja nyt suoritetusta saneerauksesta vastaa AVARRUS Arkkitehdit Oy. Rakennus on aiemmin palvellut maatalouden- ja metsäntutkimuksen työtiloina. Nyt rakennus on otettu ensikertaa kokonaan asuinkäyttöön.

Leveät ovilistat ovat näyttävät.
Ruutuikkunat ja syvät ikkunalaudat.

1900-luvun alun arvokkuutta huokuvat asuntojen syvät ikkunalaudat, komeat huonekorkeudet, vanhat kunnostetut peiliovet, vanhat ruutuikkunat, kalanruotokuvioiset tammiparkettilattiat ja upeat kipsistä tehdyt kattolistoitukset ja koristeet. Talon julkisivu, porrashuone sekä saumattu peltikatto – muutamana esimerkkinä – ovat kaikki kunnostettu suomalaisen käsityön taidolla alkuperäistä ilmettä noudattaen.

Peiliovet on teetätetty puusepällä vanhan mallin mukaisesti.

Rakennus on suojeltu julkisivun sekä porraskäytävän osalta ja saneeraus on tehty Museoviraston kanssa yhteistyönä. Perusajatuksena on kestävä rakentaminen, kierrättäminen sekä turhan tekniikan välttäminen. Painovoimainen ilmanvaihto on palautettu, joten terveellinen ja vähän huoltoa vaativa ilmanvaihto on toteutettu. Tämä mahdollisti myös suojeltujen ikkunoiden säilyttämisen.

Tontti on oma ja kooltaan 2.553 m2. Sillä sijaitsee yhtiön oleskelualue kirsikkapuiden alla ja pihalla on myös vapaata puistotilaa viihtymiseen. Lisäksi jokaiselle asunnolle on oma lasirakenteinen kasvihuone. Rakennuksen ympärillä oleva puisto on arvokasta vanhaa puistoaluetta ja siellä on mm. komeita metsämäntyjä, siperian lehti- ja keilakuusia.

Saunaosaston lasiovet.

Paviljongin kellarikerroksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset varastot, ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot, kuivaushuone sekä kaunis saunaosasto. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös sähköpistokkeellinen autopaikka yhtiön pihalla ja varaus sähköauton lataukseen.

Asunnossa on useita mittatilaustyönä, osin puusepälläkin teetettyjä ratkaisuja, kuten keittiön kaapistot sekä vaatekaapistot. Näin tiloihin on saatu luotua mahdollisimman tehokkaita ja sisustukseen saumattomasti sulautuvia ratkaisuja.

Kaapistot voi valita vihreinä, harmaina tai valkoisina.

Liikenneyhteydet ovat hyvät: pääset sujuvasti mm. Kehä 3:lle, Lahdenväylälle ja Tuusulanväylälle. Tikkurilan juna-asema on n. 1 km päässä, josta on nopea noin 15 minuutin yhteys mm. Helsingin keskustaan. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 300 metriä. Lentokenttä on noin 7 km päässä ja saavutettavissa omalla autolla tai julkisella kulkuyhteydellä.

Tikkurilan kattavat palvelut ovat noin 1 km päässä. Jokiniemen ylä- ja ala-aste, Tikkurilan lukio, ruotsinkielinen peruskoulu ja Vantaan ammattiopisto ovat alueen kouluja. Lisäksi lähellä sijaitsevat urheilu- ja golfkenttä sekä useita urheiluhalleja ja -reittejä. Tiedonnälkäiset pääsevät nauttimaan Tiedepuisto Heurekasta ja Tikkurilan Jokirantaa kehitetään merkittäväksi ulkoilma- ja virkistysalueeksi.

Huom! Kuvat on otettu jo valmistuneesta mallihuoneistosta A6.

Otathan yhteyttä ja sovi yksityisesittely sinulle sopivaan ajankohtaan!

Tiedustelut ja esittelyvaraukset:
Maijan Maailma LKV
Maija Lukkari-Nyman
LKV, varatuomari ja sisustussuunnittelija
P. 040-1464688
maija@maijanmaailma.fi

P.S. Tiesitkö, että Maijan Maailmaa LKV:een sisustussuunnittelija Maija Lukkari-Nyman tarjoaa asiakkailleen näytön yhteydessä suullista sisustusneuvontaa veloituksetta asunnon potentiaalin hahmottamiseksi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.