Lahkeet liehuvat!

Tämän syksyn housumuoti on fantastinen!  Korkeavyötäröiset ja leveämmät housut nimittäin tekevät tuloaan, kuten minun uusista Cathrine Hammelin mustista housuistani huomaa.

*) Kaupallinen yhteistyö

Tämä trendikäs, ja samalla klassinen malli antaa ihanasti ryhtiä koko olemukseen, vaikka vyötärön piilottaisikin neuleen alle.

Cathrine Hammelin korkeavyötäröiset ja leveät housut ovat syysmuodin parhaimmistoa!

”Malliltaan housut sopivat kaikkiin tilanteisiin, mutta vaativat monesti korkokengät”, SOFiNAH’in Annika toteaa, kun kysyn millaiset kengät laittaisin liikkeestä löytämieni housujen kaveriksi. ”Myös paksupohjaiset lenkkarit toimivat hienosti”. Jes, molempia kenkiä minulta löytyy montaakin sorttia! Annika kuitenkin lisää, että ”Töihin kannattaa panostaa nahkaisiin kenkiin, jotta asusteet eivät olisi liian sporttiset”. Nämä housut ovat lempparihousuni. Mukavat päällä, eivätkä rypisty!

Hartioille röyhelöitä

By TiMO -merkkisen poolon röyhelöt antavat hartioille ryhtiä.

Leveälahkeisten housujen kaverina toimii hienosti tyköistuva neule. By TiMO’n poolo on pehmeää neulosta ja sen kauniit röyhelöt hartiolla antavat kivasti ryhtiä yläosaan. Paitamalli nimittäin korostaa hartioita ja antaa tyyliin naisellisen silauksen.

HUOM! SOFiNAH Shopissa alkoi nyt alaosa-ale. Ostaessasi kaksi alaosaa, edullisemmat saat puoleen hintaan. Tarjous on voimassa 17.9.-23.9.

Kengät: Louboutin. Laukku: Stella McCartney.

Trendit maailmalta

Rohkea pukee tänä syksynä housut mekon alle, mitä liehuvampi yhdistelmä – sen parempi!

Acnen korkeapohjaiset tennarit toimivat myös kivasti leveälahkeisten housujen kanssa.

 

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shopin kanssa.

SOFiNAH

SOFiNAH Shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittävät Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

OSOITE

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090

AUKIOLOAJAT

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi

 

Kuvat: Arm Gao