Les Deux Tours, unelma Marrakeshissä

Läheisen minareetin rukouskutsu herättää ensimmäisenä aamuna (kuten myös seuraavina) klo 5.30. Auringonnousuun on tunti aikaa, silloin alkaa lintujen aamukonsertti.

Istun hotellihuoneen parvekkeella, marraskuun aamu on viileä ja pilvetön. Päivän lämpötilan ennustetaan nousevan hellerajalle.

Marrakesh on Marokon suosituin turistikohde: värikäs, viehättävä, meluisa ja joskus kaoottinenkin. Kun valitsimme majapaikkaa päädyimme asumaan kaupungin ulkoreunalle, Palmeraien palmukeidasalueelle, johon on noussut rypäs hyvätasoisia hotelleja ja golfkerhoja.

lesdeuxtours (3 of 12)

Les Deux Tours on täydellinen kohde puutarhahullulle, lintubongarille ja muuten vaan rauhaa rakastavalle esteetikolle. Kolmekymmentäseitsemän huonetta, sviittiä ja omaa villaa takaavat sen, että ilmapiiri on rauhaisa. Uima-allas on iso ja niin hyvin lämmitetty, että on kuin linnunmaidossa uiskentelisi.

lesdeuxtours (7 of 12)

lesdeuxtours (6 of 12)Villoissa on omat uima-altaat.

lesdeuxtours (8 of 12)

Kylpyhuoneet on kaakeloitu kauniisti paikalliseen tyyliin.lesdeuxtours (4 of 12)

lesdeuxtours (5 of 12)Hotellin kolmen hehtaarin viheralueita hoitaa seitsemän puutarhuria, tiluksella on oma keittiöpuutarha ja kanala. Sen kahta ravintolaa luotsaa hyväntuulinen joukkio, aamiainen on ihanan runsas marokkolaisine pannukakkuineen ja viikunahilloineen.lesdeuxtours (12 of 12)

lesdeuxtours (11 of 12)

Sininen hetki hotellin baarissa.
lesdeuxtours (10 of 12)Hotellin sivuille pääset täältä

Huoneet alkaen 120 €. Kannattaa buukata suoraan hotellilta, näin saat parhaimman hinnan. Hotellilla on usein erikoistarjouksia.

Herkkäuniset huomio! Korvatulpat mukaan aamurukouksien varalta.

vapaalla.typo

Kirjoittaja on Riitta Sourander

Hän on helsinkiläinen sisustukseen erikoistunut valokuvaaja. Reissunainen ja maailmankansalainen. On kotonaan melkolailla missä vaan. Rakastaa metsiä ja eläimiä. Meditoi ja juoksee. Tämän hetkiset kiinnostuksen kohteet: japanilaiset kivipuutarhat, ekologinen rakentaminen ja vaihtoehtoiset energiamuodot.