sdr

Mistä hyvinvointiaiheista sinä haluaisit lukea?

Me olemme hyvinvoinnin saralla kirjoittaneet hiukan minun juoksuharrastuksestani ja aamujumpista. Olemme sivunneet ravintoaineiden terveysvaikutuksia ja tutustuneet mm. liikemeditaatioon.

Mutta nyt me haluamme kysyä sinulta Maijan Maailman lukija, mistä sinä haluaisit hyvinvoinnin saralla lukea tai kuulla? Kenties lukea liikuntailmiöistä, terveysruuista, uusista treenivinkeistä tms? Me Maijan Maailmassa nimittäin teemme tätä julkaisua teitä varten, haluamme jakaa omia kokemuksiamme sekä kertoa asioista ja ilmiöistä. Toki näiden asioiden täytyy kiinnostaa myös minua, eihän blogi olisi muuten Maijan Maailmaa.

hyvinvointi

 

Kaikkien asiaa joko tämän julkaisun yhteydessä tai fb-sivuillamme kommentoineiden kesken arvomme 3 kappaletta 1+1 lippua (sinulle ja ystävällesi) Joogafestivaali 2016 -hyvinvointitapahtumaan. Arvonta tapahtuu perjantaina 26.2. klo 8.

Voittajat pääsevät Maijan Maailman  vip-vieraslistalle joogafestareiden kutsuvieraiksi. Kutsuvieraslippu pitää sisällään ilmaisen sisäänpääsyn festareille (arvo 12 euroa).

JF_ranta

Joogafestivaali  2016

on monipuolinen hyvinvointitapahtuma, johon osallistuu valtaosa kaikista pääkaupunkiseudulla toimivista jooga- ja meditaatioyhteisöistä. Kaapelitehtaalla 27.-28.2.2016 neljännen kerran järjestettävä Joogafestival Helsinki on avoinna kaikille eri suuntauksille. Myös mindfulness, pilates, asahi ja taiji ovat tapahtumassa edustettuina. Joogafestivalia täydentää rinnakkaistapahtuma Zen-Expo

Joogafestival Helsingin yhtenä keskeisenä tavoitteena on, että ihmiset voivat tutustua, kokeilla ja löytää itselleen sopivan harjoitusmuodon. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seuraavista aiheista: jooga, meditaatio, mindfulness, pilates, method putkisto, taiji, henkinen hyvinvointi, itsehoito, luonnonmukaiset hoitomuodot, luontaistuotteet, lähiruoka, kasvisruoka, kestävä kehitys, kirjallisuus ja julkaisut.

Aukioloajat ja sijainti

Lauantai 27.2. klo 9.00–18.30
Sunnuntai 28.2. klo 9.00–17.30

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Löydät lisää infoa täältä.

 

hyvinvointi.typo