Multitaskaaja turvanani

Viime kesänä ystävieni kotiin murtauduttiin. Lomareissua ei oltu huudeltu somessa eikä oveen oltu kiinnitetty “olemme lomalla” -kylttiä.

Eihän sitä tarvitsekaan tehdä, varkauksia tehdään ihan ilman kuulutteluapuakin. Varkaat osaavat tarkkailla lomillelähtöäsi myös “vanhanaikaisesti”  ja iskevät kotiisi, kun autosi perävalot vilkkuvat. Ja kotiisi voidaan myös murtautua nukkuessasi tai mökilläsi, kun pyörähdät vain hetkeksi saunalla.

Ystäväni vakuutus kyllä korvasi vahingot. Mutta tunnearvoltaan arvokkaimmat, isovanhempien vanhat kellot ja vihkisormukset, kun eivät ole korvattavissa rahalla. Niiden menettäminen on kaikkein ikävintä unohtamatta kodin koskemattomuutta, minkä varkaat rikkoivat. Joku vieras on käynyt kaikki henkilökohtaiset tavarasi läpi. Vaikkei sinulla olisi mitään varsinaisia salaisuuksia, niin voimme vain kuvitella tuon epämiellyttävän tunteen, kun joku on ylittänyt yksityisyyden rajat.

Lomalla kuitenkin olemme. Saamme lukea facebookista ja instagramista ystäviemme lomakuulumisia. Eikä siinä mitään, kun joku valvoo kotiasi. Sinä etäältä ja Verisuren hälytysjärjestelmä läheltä!

Verisuren hälytysjärjestelmä – taitava multitaskaaja

Me hankimme muuttomme yhteydessä Verisuren hälytysjärjestelmän. Huomaan, että minussa elää pieni nörtti. Rakastan nimittäin tuon järjestelmän teknisiä ominaisuuksia. Siitä saa paljon turvaa ja dataa, tavalliselle ihmiselle ymmärrettävällä tavalla.

Verisuren hälytysjärjestelmä on varsinainen monitaituri. Ensinnäkin, se puhuu ja kuulee puhekeskuksen kautta. Hälytyskeskuksen vartija voi puhekeskuksen kautta keskustella asukkaan kanssa, antaa vaikkapa ensiapuohjeita sairauskohtauksen saaneelle, ensiohjeita palon sammuttamiseksi tai puhutella murtovarasta. Saa olla aika kylmähermoinen varas, jos jatkaa puuhia näissä tunnelmissa!

MM-0663
Puhekeskuksen kautta saadaan hälytystilanteessa suora puheyhteys Verisuren hälytyskeskukseen.

Lisäksi, hälytysjärjestelmä ei vain näe, vaan myös tallentaa näkemänsä. Hälytystilanteessa Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä näkee tilanteen kotonasi kamerailmaisimen kuvien kautta ja tallentaa tilanteen kuvavarmennuksella.

Näiden ominaisuuksien ansioista Verisuren hälytyskeskus osaa välittömästi tehdä arvion siitä, millaisen avun on paras tulla paikalle – vartiointiliikkeen, poliisin, ambulanssin tai paloauton.

MM-0667
Kamerailmaisin asennettuna.
MM-0671
Palohälytin on asennettu kattoon. Tulipalon syttyessä hälytin hälyttää kotona ja samalla hälytys menee suoraan Verisuren hälytyskeskukseen.
MM-0656
Käyttönäppäimistöt sijoitimme molempien uloskäyntien ovensuuhun.

Helppokäyttöisyyttä ja turvaa kaikille

Verisuren hälytysjärjestelmä on looginen. Avaimenperässä olevan ohjaimen avulla laitetta on myös helppo käyttää. Viemällä avaimenperän käyttönäppäimistön lukijan päälle saan hälytysjärjestelmän aktivoitua ja sammutettua helposti myös ilman tunnuslukuja.

Hälytysjärjestelmää voidaan myös ohjata etäältä ja mobiilisovelluksen avulla voit tarkkailla vaikkapa kotisi lämpötilaa ja huonekosteutta.

Jokaisella, lapsesta ikäihmiseen, on oikeus tuntea olevansa turvassa kotonaan päivällä ja yöllä. Kaikilla on oikeus luottaa siihen, että asunto on turvassa, olkoon väki sitten kotona tai ei. Ajattelepa tilannetta, jossa lapsesi järjestää kotibileet ja tilanne riistäytyy käsistä kutsumattomien juhlijoiden toimesta (tämä on varmaan kaikkien vanhempien kauhukuva viattomien kotibileiden päätöksestä). Myös tuolloin Verisuren hälytyskeskukseen voidaan ottaa yhteys turvapainikkeen SOS-hätäkutsulla. Tällainenkin hälytys on täysin oikeutettua, Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä lähettää vartijat paikalle tarkistamaan tilanteen ja tarvittaessa kutsuvat paikalle myös poliisin.

MM-0649
Turvapainikkeen avulla saan nopeasti asennettua kotini hälytysjärjestelmän päivä- tai yötilaan. Painamalla aurinko- ja kuukuvaketta yhtäaikaisesti saan puolestaan SOS-hätäkutsulla suoraan yhteyden Verisuren hälytyskeskukseen.
MM-0678
Kamerailmaisin kiinnitettynä kotimme käytävän seinään.

Ennaltaehkäisyä, estetiikkaa ja ekstratoimintoja

Verisuren kyltti ovessa lisää myös itsessään turvaa. Ammattirikolliset tunnistavat turvallisuusalan yhtiön jo tarroista, jotka sijoitetaan ulko-oveen ja ikkunoihin. Rikolliset eivät halua poliisia kintereilleen eivätkä tulla kuvien kautta tunnistetuksi. Tarrat siis ennaltaehkäisevät myös rikoksia. Parasta onkin, jos koko murto tai muu väärinkäyttö saadaan estettyä ennen kuin toimeen edes ryhdyttiin.

verisure-0734
Ovitarra ulko-ovessa toimii ennaltaehkäisijänä. Ovivahti hälyttää myös kotona ollessani, jos ovi aukeaa.

Lisäksi Verisuren laitteissa on otettu huomioon estetiikka. Sisustussuunnittelijana minulle myös tämä on tärkeää. Ovathan laitteet kodissasi näkyvillä, kaapin kätköissä kamerailmaisin kun ei auta. Siksi on mahtavaa, että laitteiden muotoilu on hillittyä, muotokieleltään pehmeää ja väreiltään vaaleaa. Ne sulavat tarvittaessa taustaansa ja toisaalta näkyvillä ollessaan näyttävät tyylikkäiltä.

Saat hankittua hälytysjärjestelmääsi myös lisätoimintoja, seurattua kotisi tilaa etäältä mobiilisovelluksella jne. Niistä kerron lisää myöhemmin. Nyt käyn nukkumaan, onneksi Verisure valvoo!

Verisure Oy

Hälytys- ja asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaitamme 24/7
p. 0102179000

Myynti

p. 0102179110

Asiakaspalvelun sähköposti
asiakaspalvelu@verisure.fi

www.verisure.fi

 

kotona.typo

Tehty yhteistyössä Verisuren kanssa.