Musta uudenvuodenaatto

Vaikka olenkin alkanut pikkuhiljaa pitää väreistä myös vaatetuksessa, musta ei katoa vaatekaapistani kokonaan minnekään.

Lieneekö lämpenevä rakkauteni värejä kohtaan tullut siitä, että ikääntyessämme raikas väri vaatteissa paikkaa jo hiukan haalistuneen kasvojen tai hiusten värityksen tai puuttuvan ehostuksen.

Mutta musta on täydellinen väri päivettyneelle iholle tai huolella tehdylle meikille. Onhan musta myös helppo, tuttu ja turvallinen valinta. Turvallista valintaa ei pidä myöskään väheksyä. Tuttu ja turvallinen on hyvä juttu, kunhan siihen ei jämähdä jatkuvasti. Musta sopii lähes kaiken kanssa yhteen ja kokomusta asu toimii sekin hyvin, kunhan tuo asuun vaikka koruilla tai huulipunalla hiukan piristystä erotukseksi suruasusta. Musta on tyylikäs väri, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Dante’n mekko, Sargossa’n Fairytail-kengät ja Edblad’in korut löytyivät Dots Helsinki -myymälästä.

Toisaalta musta saattaa saada ihon näyttämään helposti vanhemmalta ja se korostaa myös tummia silmänalusia. Lisäksi ihojuonteiden sanotaan korostuvan kovasta mustasta. Olepa siis tarkka meikin suhteen! Älä sorru liian paksuun meikkiin, häivytä mustat silmänaluset peitevärillä ja kevennä ilmettä kepeällä huulipunalla sekä raikkaalla poskipunalla. Kruunaa koruilla ja upeilla korkkareilla.

Meikki luotiin Kjaer Weis’in tuotteilla.

Tehty yhteistyössä Dots’in kanssa ja meikistä vastanneen Kjaer Weis’iä edustavan Jolie Shopin kanssa.

Dots Helsinki

Fredrikinkatu 34

00100 HELSINKI

puh. 050 439 3597

Aukioloajat:

 Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

www.dots.fi

 

Dots Turku

Linnankatu 9 – 11

20100 TURKU

puh. 050 345 3660

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

Jolie shop

Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
puh. 040 562 4843

Aukioloajat:

Ma-pe 10–19, la 10–16

www.jolie.fi