Omenainen joulujuoma

Minä olen ihastunut – oikeastaan rakastunut! Pariisittaret ovat olleet rakastuneita samaan kohteeseen jo muutaman vuoden ja Ranskassa lomailleet ovat saattaneet kokea lomarakkauden.

Mutta nyt sitä saa myös Suomesta, nimittäin bloup-omenamehuja!

Mehu on saatu aikaiseksi sekoittamalla keskenään luoteis-Ranskan luomuomenamehua ja Grassesta kotoisin olevan tuoksuguru Anastassios Kartaliksen tarkoin valitsemia luonnollisia maku-uutteita. Tuloksena on saatu kolme ihastuttavaa makuvivahdetta. Juomat voi valita kuplilla tai ilman. Hiilihapotetut juomat on hyvä tarjoilla shampanjan tavoin jäähdytettyinä ja kuplattomat juomat viileinä, mutta aromit säilyvät myös huoneenlämpöisinä.

Kaikki maut – ruusun maku, jasmiinin maku ja mantelin maku on sekoitettu kasvien luonnollisista aineksista. Näihin sertifioituihin mehuihin ei ole sekoitettu yhtään sokeria, säilöntäaineita tai väriaineita. Ne ovat täyttä luomua.

Minä valitsin joulujuomaani varten mantelinmakuisen bloup-luomuomenamehujuoman ja lisäsin joukkoon manteleita, kanelitangon, omenasiivun ja lorauksen amarettoa. Lämmitin hetken ja nautin!

Joulun mantelinen omenamehujuoma

1/2 pullo (eli 1,25 dl) mantelista bloup-omenamehujuomaa

2 cl amarettoa

kanelitanko

2 omenaviipaletta

muutama manteli

Ohje

Lämmitä puolet bloup-omenamehujuomapullon mehusta. Lisää amaretto. Koristele omenaviipaleilla, kanelitangolla ja manteleilla. Nauti lämpimänä.

 

Toistaiseksi tuotteita myydään 12 pullon laatikoissa, minimitilauksen ollessa 16 laatikkoa.

Tiedustelut

Arto Kivinen

0400-874053

kivinen.arto@gmail.com