Oriflame ja NovAge Bright Sublime -sarja

Olen aloittanut uuden Oriflamen ihonhoitosarjan testauksen. NovAge Bright Sublime -sarja lupaa Multi-Bright -tekniikan sekä sisältämiensä aktiiviaineiden ja uutteiden ansiosta tehdä ihostani sileämmän, kirkkaan ja heleän, häivyttää tummia läiskiä ja ennaltaehkäistä niiden tuloa.

Ihoni on ikääni nähden melko hyvässä kunnossa, mutta ihoani “vaivaavat” taas erityisesti sille kesän aikana auringon UV-säteilyn johdosta vahvistuneet pigmenttiläiskät ja muutamat miliumit.

Uusi ihonhoitosettini pitää sisällään puhdistusgeelin, kasvoveden, silmänympärysvoiteen, Multi-Action -seerumin, SK 20 -päivävoiteen sekä yövoiteen. Ihonhoitosetin luvataan kirkastavan ja tasoittavan ihon väriä, häivyttävän pigmenttiläiskiä ja pehmittävän ryppyjä. Kuulostaa lupaavalta.

Pesen aamuisin ja iltaisin kasvoni kirkastavalla puhdistusgeelillä ja viimeistelen pesun kasvovedellä. Puhdistusgeeli on hennosti vaahtoutuvaa ja kasvovesi tekee vanutyynystä kostuessaan mukavan kuohkean, jonka avulla saan loput meikin rippeet tai epäpuhtaudet pyyhittyä kasvoilta.

Tuotteet sisältävät mm. patentoitua Multi-Bright -tekniikkaa ja gardenian kantasolu-uutetta, joiden kerrotaan ehkäisevän melaniinin liikatuotantoa. Niiden ansiosta ihosta pitäisi tulla kirkkaampi, heleämpi ja sileämpi.

Ilta- ja aamurutiineissani käytän silmänympärysvoidetta, jonka luvataan tasoittavan mm. mustia silmänalusia ja pehmittävän ryppyjä. Jes, mustat silmänaluset eivät kuulu ainakaan minun suosikkeihini.

Lisäksi käytän aamuin illoin seerumia, joka tehostaa käyttämieni NovAge Bright Sublime -sarjan yö- ja päivävoiteen vaikutusta. Seerumin levitän ennen voiteita.

NovAge Bright Sublime -ihonhoitosetin kaikki kuusi tuotetta tehostavat toinen toisensa vaikutusta, joten niiden säännöllinen ja yhtäaikainen käyttö mahdollistaa parhaan tuloksen. Eli, ei kuin käyttämään. Matkan varrella tulen kertomaan käyttökokemuksistani. Pysy kuulolla!

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Oriflamen kanssa.