Yksi mekko, kahdet kengät ja sukkabonus

Minulla on uusi ihana Claes Iversen’in mekko. SOFiNAH’ista löytyneestä mekosta on tullut lempiasuni. Parasta asussa on sen rentous ja yllätyksellinen leikkimielisyys. Leikkimielisyys, mistä pukeutumisessa yleensä en edes pidä.

Tässä asussa leikkimielisyys tulee esiin jotenkin sellaisella tavalla, joka ei ole liian alleviivaavaa. Vaikka se selkeästi on olemassa, kun katsoo tarkemmin. Huomaatko, mekossa on avaruusaluksia ja planeettoja!

Tunnustan myös heti alkuun, etten olisi ymmärtänyt varmaan edes sovittaa kyseistä mekkoa, jollei SOFiNAH shop’in Annika olisi sitä minulle esitellyt. Aah, te ihanat SOFiNAH’in Annika ja Thia, vitsi te taidatte hommanne!

Viimeistelin asun kaksilla eri kengillä. Minusta molemmat toimivat hyvin!  Avokkaat juhlaan, saappaat töiden jälkeen kaupungille illalliselle. Lopussa paljastan vielä yllätysasusteen. Se yllätti minut ehkä vielä enemmän kuin teidät!

Mutta avaruusaiheiset kuvioinnit eivät ole ihan mikä tahansa pikkuilmiö tämän syksyn muodissa. “Avaruus on todella ollut ajankohtainen tänä vuonna, eikä vain muodin maailmassa… Mutta Karl Lagerfeld oli todellakin rakennuttanut Chanel-catwalkille ison avaruusraketin!”, Annika kertoo. Myös Chanelin AW17 -mallistossa avaruusteema näyttäytyy selvästi. “Ehkä tämä uusi avaruudellinen ulottuvuus/mahdollisuus tuntuu maagiselta; taviksetkin (toki tarpeeksi varakkaat) voivat tänä päivänä ostaa oman lippunsa avaruuteen!” ,Annika lisää. Katse eteenpäin ja ylöspäin – siis korkealle! Siinä onkin hyvä motto meille kaikille napattavaksi!

Mekon on suunnitellut tanskalainen muotisuunnittelija Claes Iversen. Hän työskentelee nykyään Hollannissa. “Claes tekee eniten huikeita haute couture -tyylisiä luomuksia esim. kuningasperheiden daameille, mutta nykyään tämä ready-to-wear -mallisto ilahduttaa hauskoilla yksityiskohdillaan myös meitä taviksia.

Mekon kaveriksi Aquazzuran avokkaat

Kengiksi valitsin Nina´s -putiikista ostamani Aquazzura-merkkiset avokkaat. Korkeista koroistaan huolimatta kengät ovat mukavat jalassa ja ainakin minusta yhdistelmä on onnistunut.

Gianvito Rossi -saappaat

Toisaalta musta on aina tyylikäs ja mielestäni näissä minun Gianvito Rossin kengissä samoinkuin kuin mekossa, molemmissa on hiukan jotain samaa vanhan ajan tyyliä, vaikkakin modernilla twistillä.

Yksityiskohtia ja bonuksia

Mielestäni mekossa ei pelkästään sen printti ole mielenkiintoinen vaan myös mekon olkapääleikkaus. Kuosin vaihtuminen ja leikkauslinja antavat ryhtiä olkapäille. Kädensuut ovat puolestaan pussittaessaan hauskat, jopa hiukan romanttiset. Mekon kultasävyinen vyö on sekin kiva yksityiskohta ja tuo myös kivasti vyötärölinjaa esille.

Yllätys!

Ja lopuksi lupaamani bonus – sukkayllätys! Vetäisin tyttäreni sukat jalkaan ja näin asuni sai aikaan aivan uuden ulottuvuuden. “Sukat ovat todella “in” tänä syksynä!”, Annika kertoo. SOFiNAH’iin on tullut myyntiin uusi Hysteria!-sukkamerkki. “Sukilla on niin helppo tapa saada väriä tai jopa glitteriä asuun kuin asuun.”, Annika jatkaa.

Käytännön puolesta sukat mahdollistavat sandaalien käytön ympäri vuoden ja näyttävät hyvältä lyhyiden lahkeiden tai heiluvien helmojen alla! Win -Win!

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shopin kanssa.


SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090
Aukioloajat

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi