Tennarit ja ponnarit

Jos  minä saan valita, valitsen usein nopeimman tavan. En ole suinkaan ihminen, joka jaksaisi loputtomasti hioa yksityiskohtia. Itseni laittamisen suhteen sanonta “good enough” sopii minulle.

Kaikki on toki suhteellista. Jonkun “good enough” on toiselle loputtoman hienoksi hiottua ja toiselle täysin keskeneräistä. Minä kuitenkin valmistelen itseni päivää varten usein muutamassa minuutissa. Lopputuloksesta sen saattaa myös joskus huomata. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat huolitella itsensä. Varsinkin tavalla, joka näyttää lähes huolittelemattomalta.

Vaaleanpunainen neule on Second female’n, vajaamittaiset nahkahousut Dante 6 -merkiltä ja kengät Stylesnob.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että valitsen päälleni yleensä vaatteet, jotka ovat lähes huoltovapaita. Vaatekaappiini valikoituu helpommin paitoja, joita ei tarvitse silittää ja kenkiä, joiden joka-aamuinen kiillottaminen ei ole välttämätöntä.

Hiustyylikseni asettuu helposti luonnollinen, melko huoleton tyyli. Ponnari on siis luottokampaukseni tai suoristusraudalla läpikäydyt vapaana laskeutuvat hiukset. Kiharia väännän itselleni kenties kerran kahteen vuoteen. Tosin heti nyt sanottuani tämän ääneen, tai oikeammin kirjoittaessani asian paperille, alan haaveilla lämpörullistani, jotka ovat pakkautuneet jonnekin kaappini pohjalle.

Kynsien säännöllisestä lakkauksesta minun on turha edes kuvitella. Kynsiviilan sijaan taidan helpommin kaivaa esille vaikkapa hiomapaperin. Kaikkein eniten minulla menee itseni laittamisessa hiusten kuivaukseen, mikä vie leijonan osan aamuaskareistani.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö suuresti nauttisi siitä, kun tulen laitetuksi – meikatuksi ja stailatuksi. Se on ihanan virkistävää ja inspiroivaa. Saan siitä taas inspiksen laittaa vaatekaappini sisällön kuntoon. Ensimmäisenä taidan pakata kesävaatteet talvisäilöön. Niin, niitä en taida enää tänä vuonna tarvita.

Kiitos taas vaatestailauksesta Dots’in Tiinalle ja Kjaer Weis -meikistä Jolie Shop’in Emmille! Tämä look on minun mieleeni!

Tehty yhteistyössä Dots’in kanssa ja meikistä vastanneen Kjaer Weis’iä edustavan Jolie Shopin kanssa.

Dots Helsinki

Fredrikinkatu 34

00100 HELSINKI

puh. 050 439 3597

Aukioloajat:

 Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

www.dots.fi

 

Dots Turku

Linnankatu 9 – 11

20100 TURKU

puh. 050 345 3660

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

Jolie shop

Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
puh. 040 562 4843

Aukioloajat:

Ma-pe 10–19, la 10–16

www.jolie.fi