Pikkujoulut monday TO sunday HOME -myymälässä!

Tervetuloa Kauneushoitola Kuulaan rentoon jouluntuoksuiseen pikkujouluiltapäivään monday TO sunday HOME -sisustusliikkeeseen Espoon Kivenlahteen lauantaina 19.11. klo 12-15!

Iltapäivän aikana voit tehdä edukkaita Environ-ostoksia, kokeilla veloituksetta Kuulaan kuuluisia lymfabootseja (parhaat bootsit ikinä!) sekä osallistua arvontaan, jonka palkintona on Environ-kosmetiikkaa ja Kuulaan lahjakortti, jonka minä saan arpoa Maijan Maailman lukijakilpailuun ja tapahtumaan osallistuneiden kesken.

Myös minä olen paikalla kertomassa kokemuksiani Environ-hoidoista sekä -tuotteista ja miksenpä antaisi myös vinkkejä sisustamiseen.1-1-dsc_0699

Tarjouksia

Kuulaan Venla ja mondey TO sonday HOME´n Päivi ovat luvanneet mahtavia tarjouksia tapahtumaan osallistuville. Mainittakoon, että tarjouksessa on Environ-hoitotuotepakkaus, mikä sisältää 10 millin pullot Youth EssentiA C-Quence Serum 1:stä ja Antioxidant Defense Crèmesta. Pikkujoulutapahtuman aikana saat hankittua tuotepaketin 65 eurolla (normaalisti 99 euroa).

Tuon paketin tuotteet ovat siis hoitoaineet, joilla minä aloitin Environin käytön ja ne sopivat kenelle tahansa Environ-hoidon aloittavalle. Kauniissa lahjapakkauksessa se on tietysti myös helppo joululahjaidea!
ye-duo-pack

Arvonta

Minä saan myös arpoa kymykseeni vastanneiden kesken Kauneushoitola Kuulaan 164 euron arvoisen lahjakortin. Lahjakortti sisältää A&C- vitamiinien imeytyshoidon. Saman hoidon, josta minäkin olen päässyt nauttimaan. Hoidon tuloksena on kuulas, kosteutettu ja vahvistunut iho. Hoito kestää noin 1,5 tuntia. Hoidon antaa Venla Kauneushoitola Kuulaassa Helsingin Töölössä.

Kysmys:

Kysymme nyt teiltä rakkaat lukijat, minkälaisia tapahtumia te haluaisitte, että Maijan Maailma järjestäisi vanhojen tai uusien yhteistyökumppaneiden kanssa? Koska tuotamme Maijan Maailmaa teille, on tärkeää, että tiedämme toiveenne! Olisiko yhteinen kauneus- tai hyvinvointi-ilta mieleinen, miltä kuulostaa sisustus- ja stailauskurssi? Kenties viini- tai coctail-kurssi olisi juuri se, mitä olet kaivannut tai vaikkapa teema-aiheinen ruokakurssi? Vai hyötyisitkö esiintymisvalmennuksesta tai kiinnostuisitko jopa yhteisestä sisustusmatkasta koti- tai ulkomaille?

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki tapahtumavinkin Maijan Maailman Facebook-sivuilla tai blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat julkaisun sosiaalisessa mediassa, saat kaksi ääntä. Kolmannen äänen saavat ne, jotka tulevat moikkaamaan meitä myymälään! Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan julkaisun alhaalla sijaitsevaan kommenttiboksiin, kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Lahjakortin arvonta (arvo 164 euroa) suoritetaan maanantaina 5.12. itsenäisyyspäivän aattona!

zcamera-20161115_232010-01

 

Tervetuloa jouluntuoksuiseen tapahtumaan monday TO sunday HOME -myymälään (Kivenlahdentie 7) lauantaina 19.11. kello 12–15. Toivottavasti nähdään pian!

Monday TO sunday HOME on vanha konepajatila, joka on Päivi Lemströmin käsissä muuttunut kodikkaaksi sisustusmyymäläksi. Lue aikaisemmin Maijan Maailmassa julkaistu juttu täältä. Tervetuloa siis piipahtamaan ja nauttimaan liikkeen ihastuttavasta tunnelmasta, tarjouksista, uutuuksista ja pienestä jouluntuoksuisesta tarjoilusta Kuulaan Venlan, moday To sunday HOME´n Päivin ja Maijan Maailman Maijan seurassa.

Alla Päivin ottamia kauniita kuvia myymälästä, joiden avulla saat esimakua tilaisuuden tunnelmasta.
1-dsc_0761-002

1-dsc_0727 1-dsc_0707 1-dsc_0696 1-1-dsc_0734

monday To sunday HOME

Kivenlahdentie 7

02320 Espoo

Puh. 040 5494027

plemstrom@gmail.com

mondaytosundayhome.blogspot.fi

www.facebook.com/pages/monday-TO-sunday/

 

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

Puh. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas 

maijanmaailma.hahmo