RMS Beauty ja SOFiNAH’in meikkivinkit

Oletko kokeillut jo RMS Beauty -kosmetiikkaa? Minulle tämä on melko uusi tuttavuus. Pääsin kokeilemaan tuotteita Maijan Maailman kuvauksissa, kun SOFiNAH’in toinen omistajatar Annika meikkasi minut näillä tuotteilla.

SOFiNAH Shop myös myy tätä meikkisarjaa. Se on huippusuosittu, mutta jostain kumman syystä tämä tuote oli mennyt minulta ohi. RMS on simppelisti lyhenne sarjan luojan, newyorkilaisen ammattimeikkaaja Rose-Marie Swiftin nimikirjaimista. Hänen sanotaan vaativan tuotteiltaan paljon.

“Nämä meikit ovat 100%:sti luomua ja suurin osa tuotteista valmistetaan raakaruokaperiaatteella. Raaka-aineita ei siis kuumenneta yli 42 asteeseen. Tämän ansiosta raaka-aineiden hoitavat ominaisuudet ovat tallella näissä ihanissa purnukoissa!”, Annika kertoo innostuneesti. Annika on itse koulutukseltaan myös meikkaaja, joten hän tietää mitä vaatia kunnollisilta tuotteilta.

“Maijan kaunis iho on todella hyvässä kunnossa, joten RMS Beautyn ”Un” Cover-up -meikkipohja on täydellinen valinta tasoittamaan ihon sävyä hienovaraisesti. Meikkipohjaa voi siis käyttää kätevästi paikoitellen peitevärinä tai koko kasvoilla meikkivoiteen tapaan”, Annika jatkaa.

maijan-maailma-sofinah-5718 maijan-maailma-sofinah-5725 maijan-maailma-sofinah-5805

Poskipuna ja huulet

Rose-Marien kehittämä täydellinen poskipuna on erinomainen nimenomaan yli 40 vuotialle. Poskipunalle löytyy ihan oma RMS Beauty -sivellin, joka tekee ihanan ”air-brushed”-vaikutelman!

Sarjaan kuuluu myös silkkimäinen ”Un” Powder -irtopuuteri, jolla meikin saa kiinnitettyä hyvin kasvoille.

Huulia korostettiin RMS Spell Lip2Cheek’in nude-sävyllä. Business-lookissa nude-huulien päälle lisättiin Sacred-huulikiiltoa ja juhla-lookia täydennettiin puolestaan vielä paksulla kerroksella Lip2Cheek-sarjan Illusive-sävyllä.

maijan-maailma-sofinah-5900

Silmät

“Ihanat puuterimaiset luomivärit ovat niin pigmenttirikkaita, ettei niillä voi epäonnistua! Helppo samettinen silmämeikki syntyi kahdella sävyllä”, Annika kertoo. “Maijalle laitettiin vaaleata SB-43 s -sävyä silmän sisänurkkaan, puolitielle liikkuvaa luomea sekä ylös kulmaluulle asti. Ulkonurkasta luomen keskiosaan lisättiin RMS-siveltimellä tummempaa EM-61 -sävyä kehystämään silmän muotoa. Sen jälkeen sävyä häivytettiin rohkeasti luomivaon yli. Tällä samalla metallisen harmaalla sävyllä rajattiin myös silmän alareunaa. Ihan lopuksi lisättiin vielä RMS-ripsiväriä”, Annika selostaa.

Ilta-look syntyi helposti lisäämällä poskille vain GR-13 -sävyistä poskipunaa ja liikkuvalle luomelle lisättiin hyvin tummaa TM-24 -luomiväriä koko silmäluomen alueelle. Samaa sävyä käytettiin vielä rajaamaan silmän alareunaa.

maijan-maailma-sofinah-6025“Maijan kasvoilla leikittiin valon kanssa korostusvärien avulla. RMS beauty’in kulttimaineeseen nousseen Living Luminizeria, eli luonnollista helmiäisvoidetta lisättiin poskipäille ja hieman kulmakarvojen alle antamaan nostetta koko kasvoille”, Annika kertoo.

“Master Mixer on puolestaan RSM-sarjan ruusukultainen monitoimivoide, jolla saimme luonnollisen hehkun Maijan huulille”, Annika lisää.

tyyli.typo

RMS Beauty -kosmetiikkaa voit kysellä SOFiNAH Shopista.

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite:

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh: +358(0)44 5668090
Aukioloajat:

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi