Rohkeasti muodikkaana

Juhlat tulossa – mitä laittaa päälle? Aina sama kysymys. Onhan niitä mekkoja kaapit pullollaan, mutta olisi kivaa laittaa jotain uutta ja erilaista.

Tällaiselle muodista pitävälle, mutta maallikkopukeutujalle nuo vaatevalinnat tuppaavat aina olemaan lähes samanlaisia. Tuntuu, että jämähtää helposti melko tuttuun ja turvalliseen. Aika kortilla, mielikuvitus jossain muualla, ja tulos saattaa olla aika tylsä. Mutta, nyt kysyin apua ammattilaiselta. Ja apua sainkin. Anne-Maria Ylitapio eli Amy stailasi minut Gloria Fashion Show -tapahtumaan, joka pidettiin viime perjantaina Helsingissä Kaapelitehtaalla.

amyn-juhlastailaus-9241
Tässä olisi ollut myös ihana Yatin mekko, mutta valinta olisi ollut kenties liian turvallinen.

amyn-juhlastailaus-9199

amyn-juhlastailaus-9217
Yat kertoo näkemyksensä minun asustani.

Amyn Maailma on selkeästi värikkäämpi ja rohkeampi kuin Maijan Maailma – hyvä niin! Minä niin ihailen Amyn tyyliä. Hän osaa aina pukeutua klassisesti, mutta ei tylsästi ja vaatteissa on aina joku kiva juju tavalla, mikä ei ole liian alleviivaava.

Mutta mitä Amy sanoo asustani ja stailausprosessista?

“Pienen suostuttelun ja kahden sovituksen jälkeen Maija innostui kokeilemaan 2OR+BYYAT -malliston kokonaisuutta Glorian kutsuvierasnäytösillan asuksi. Minusta ja Yatista asu oli täydellinen valinta muodikkaaseen iltaan. Kukallisen puseron värit hehkuivat Maijan yllä ja rohkeat housut täydensivät kansainväliseenkin muotitapahtumaan sopivan tyylin. Oranssi kirjekuorilaukku rikkoi juuri sopivasti tyyliä, sormeen sujahti vielä iso hopeansävyinen sormus ja asu täydentyi Maijan omasta kenkäkaapista löytyneisiin Dries van Notenin sandaaleilla. Kiitos, että olit rohkea. Näytit upealta.”

amyn-juhlastailaus-9226
Paita on 2OR+BYYAT’in Italian flower printed long blouse, 200 euroa. Laukku 2OR+BYYAT’in Orange Natural Tanned clutch with original laser cut pattern, 158 euroa.
amyn-juhlastailaus-9231
Housut ovat 2OR+BYYAT’in Alligator pattern oversized wrap pants, 210 euroa.

amyn-juhlastailaus-9237

Olin juhlissa enemmänkin kuin tyytyväinen asuuni. Minusta siinä oli jotain uutta ja modernia, olematta kuitenkaan liian erikoinen. Ja lisäksi, nuo vanhat kengät olivat ihan mahtavat. Seisoin muotinäytöksen jälkeen kolme tuntia istumatta hetkeäkään, eivätkä jalkani kotiin tultaessa olleet edes väsyneet. Tuollaisia korkkareiden kuuluisi aina olla! Kiitos Yat ja Amy, te teitte oloni mukavaksi ja kauniiksi!

amyn-juhlastailaus-9242
Tuo ihana sormus! Stainless steel Flower Ring, 80 euroa.
amyn-juhlastailaus-9246
Kahden vaihtoehdon väliltä valitsimme kirjavat korkokengät. Amyn mielestä punaiset olivat turhan sirot raskaiden housujen kanssa.
peter-ja-maija-glorian-fashion-show
Muotinäytös oli mahtava, Peterin ensimmäinen kerta ikinä. Ja lisäksi, olihan Peterkin kivaa seuraa ja komea!

Ja muuten, Chanelin kynsilakat ovat ihan parhaita. Uusi syksyn sävy (Rouge Radical 530) on mahtava ja levitettävyys parasta. Lakka näyttää pullon läpi toiselta kuin se tosiasiassa kynsille levitettynä on. Sävy kynsillä muotoutuu oranssiksi, ihan 2OR+BYYAT’ in laukun sävyyn.

Ja mikä superia, laitoin yhden lakkakerroksen perjantain Gloria Fashion Show’ta varten, hilluin samoilla kynsillä metsässä sienessä sekä marjassa, tein kalustejärjestelyoperaation mökillä ja lakka pysyi viisi päivää lähes virheettömänä. Jopa ilman päällyslakkaa.

img_20160920_100537-02
Chanelin kynsilakka (sävy Rouge Radical) ja 2OR+BYYAT’in Laser Pad Clutch L -laukku, 158 euroa.

Anne-Maria Ylitapio

Eli Amy on muodin ammattilainen, joka on tehnyt pitkän uran muotitoimittajana, stylistina ja pukusuunnittelijana.

tyyli

2OR+BYYAT

Osoite: Fredrikinkatu 35, 00120 Helsinki

Aukioloajat: info@2orplus.com

www.2orplus.com

www.facebook.com/2orplus

tyyli.typo