Ryppyiset unelmani

Eikö sänkysi petaus näytä koskaan samalta kuin sisustuslehtien ihanat unelmamakuuhuoneiden sängyt?

Salaisuus täydelliseen ryppyisyyteen on helppo, ota rennosti ja anna ryppyjen elää omaa elämäänsä. Kunhan pidät silmällä pussilakanoista ulosroikkuvia peittoja, ja muutenkin ostat oikeankokoiset lakanat (aluspatja ei saisi pilkottaa alta!), ei ongelmia ole. Toivottavasti kuitenkin kestät vanhemman sukupolven merkitsevät katseet: tuo tyttö se ei osaa mankeloida lakanoita…

Minä pinnailen paljon, eli roikun Pinterestissä. Löydät minut täältä Maijan Maailma -nimellä. Jostain kumman syystä Pinterestissäkin silmäni osuvat usein juuri makuuhuonekuviin. Niissä on usein rentoa tunnelmaa – sitä makuuhuoneessa kuuluukin olla.

Lehtikuvissa ja mainoksissa pellavalakanat ovat usein  hiukan ryppyiset, se antaa rennon ja hiukan boheemin vaikutelman.

Pellavaa à la Finlayson

Maijan Maailma stailasi ihkaoman boheemiunelmansa Finlaysonin J.F. -tuotesarjan lakanoilla. Niissä oli kuvatessa nukuttu yksi yö. Rakastan ryppyjä (lakanoissa)! Torkkupeitto lainattiin Nest Factorystä.

lakanat (3 of 5)

Ryppyjä ja väriä italialaisittain, per favore?

Society Limonta perustettiin 1800-luvun lopulla. Pitkä kokemus näkyy huippulaatuna. Väriskaala on elegantti ja pellavan tuntuma pehmeä. Myymälöitä on Italian ohella mm. Los Angelesissa. Amerikkalaistähdet, kuten Naomi Watts ovat löytäneet tuotteet. Societyllä on myös kauniit aamutakit ja muuta oheistavaraa. Minun aamutakkini on ollut käytössä päivittäin kahdeksan vuotta, ja se on kuin uusi. Society Limontaa myy Helsingissä mm. Casuarina ja Inred.

12045317_459458807590238_3757516661114265806_o

décoration-chambre-draps-SOCIETY-LIMONTA

kuvat: Society Limonta

Likaisia lakanoita eli seksiä ruotsalaisittain

Ruotsalaiset osaavat brändätä, senhän tiedämme. Dirty Linen -firma ratsastaa häpeättömästi seksillä ja siihen liittyvillä mielikuvilla. Koska suomalaiset tekstiilialan yritykset seuraavat perässä, antaisiko se kaivattua lisäpotkua vientiin?

Dirty Linen Image SS15

dirty linen-2

Muita pellavalakanaihanuuksia löytyy mm. kotimaiselta Balmuirilta, tanskalaiselta Edbladilta sekä Monday to Sunday -myymälän valikoimista.

 

 

kotona.typo