Rentoutus, kasvonaamio ja arvonta

Mikään ei rentouta niin kuin sauna. Täydelliseksi hetken tekee, kun bonuksena hellii saunan lomassa itseään jollain kauneushoidolla.

Toisinaan hellin itseäni jalkahoidolla, joskus hiushoiteella tai tekemällä koivuvihdan, tällä kertaa palkitsin itseni kasvonaamiolla. Tein naamion mökkimme puron varressa, mikä itsessään on jo ihanan rentouttava paikka. Kuvasimme myös videon.

Käytin Oriflamen uutuustuotetta, Ecobeauty Face Mask -kasvonaamiota, jonka olin saanut kokeiltavakseni. Se sisältää vaaleanpunaista savea. Vaaleanpunaisen saven kerrotaan antavan iholle elinvoimaa ja uudistavan sekä heleyttävän sitä.

 

Naamio, joka on luomusertifioitu, sisältää myös luomu-aloe veraa, joka kosteuttaa ihoa sekä karitevoita, joka puolestaan pehmittää ja ravitsee ihoa.  Naamion piparminttu virkistää ihoa.

Naamio levitetään puhtaalle iholle.

Naamiota levitetetään reilu kerros puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamio alkaa kuivua melko nopeasti ja muuttaa sävyään vaaleammaksi. Odotellassa naamion tehoaineiden imeytymistä istuskelin saunanportailla, kuuntelin puron lotinaa ja nautiskelin kesäpäivästä.Kun naamio on vaikuttanut kymmenisen minuuttia, huuhtele kasvot huolellisesti. Minä pyyhin enimmän osan kasvonaamiota pois ensin pyyhkeellä ja loput pesin juoksevan veden alla. Käsittelyn jälkeen iho tuntui virkistyneeltä ja pehmeältä. Aamulla ihoni tosin tuntui ehkä hiukan turhan rasvaiselta, mutta kasvot pestyäni ihoni jäi heleäksi. Parhaan tuloksen toki saisi naamion säännöllisellä käytöllä. Tämän kaunesrutiinin voisin tehdä mielelläni uudestaan.

Arvonta

Nyt myös sinulla on mahdollisuus voittaa omaksesi Ecobeauty Face Mask -kasvonaamio (arvo 36 euroa) vastaamalla kysymykseen:

Kuinka sinä rentoudut tai hellit itseäsi? Onko sauna oma valintasi, käytkö hieronnassa, menetkö manikyyriin? Kenties hakeudut luonnon ääreen ja se riittää sinulle?

Vastaa kysymykseeni alla olevaan kommenttiboksiin tai Maijan Maailman facebook -sivuilla tätä asiaa käsittelevän päivityksen yhteydessä ja olet mukana arvonnassa. Kiva, jos jaat julkaisun myös sinun ystävillesi. Kiitos kaikille etukäteen osallistumisesta!

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Arvonta suoritetaan 14.8. klo 19.

OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT.

 

 

P.S. Ecobeauty -luonnonkosmetiikkalinjalla on kolme riippumatonta sertifikaattia organisaatioilta, jotka ovat omistautuneet yhteiskuntavastuulle, luonnollisuudelle ja ympäristönsuojelulle (Ecocert, Reilu kauppa ja FSC). Ecobeauty-tuotteiden koostumukset eivät sisällä parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä tuoksuja.

Oriflamen tuotteita voit ostaa suoraan Oriflamen verkkokaupasta (oriflame.fi) tai Oriflame-myyntiedustajalta.
Tehty yhteistyössä Oriflamen kanssa, joka myös lahjoitti minun kasnonaamioni ja arvontapalkinnon.