Synttäriarvonnan voittaja on selvillä!

Me käynnistimme kuukausi sitten Maijan Maailma -synttärikyselyarvonnan. Vastauksia tuli paljon, kiitos tuhannesti!

Kysyimme teiltä rakkaat lukijat, minkälaisia juttuja te haluaisitte lukea? Koska kirjoitamme Maijan Maailmaa teille, on tärkeää, että tiedämme toiveenne! Kysyimme, onko sisustusjutut se, mikä eniten kiinnostaa? Vai haluaisitko lukea enemmän ajatuksista ja mielipiteistä? Lukisitko mieluiten ihastuttavista sisustusliikkeistä? Kiinnostavatko ruokareseptit? Lukisitko sisustusmuodista? Miten talous, onko se kiinnostavaa? Entäpä urheilujutut ja terveys? Vai lukisitko mieluiten tyyli- tai muotijuttuja? Haluaisitko lisää matkatarinoita vai jotain muuta vielä mainitsematonta?

Osallistumalla juhlahumuun olit mukana Nespresso-koneen arvonnassa!

Arvontakertoimet olivat vaikeat kuin mitkä laskea, mutta minä varatuomarina valvoin arvonnan laillisuuden toteutumista ja pisteytyslaskutoimituksien oikeellisuutta.

Ja vielä kertauksena juhlinnan osallistumisohjeet:

Kaikki Maijan Maailman Facebook-sivustoa tykänneet saivat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi kerroit meille julkaisuvinkkejä Facebookissa tai blogin kommenttiosioissa, sait kaksi ääntä. Kolmannen äänen saivat vielä julkaisun jakaneet. Lisäksi piti julkaisun alhaalla sijaitsevaan kommenttiboksiin kertoa, kuinka monella äänellä osallistuit.

MM nespresso-2255MM nespresso-2259

MM nespresso-2239MM nespresso-2241MM nespresso-2252

Kaikkien juhlintaan osallistuneiden kesken arvoimme valkoisen Nespresso Inissia -kahvikoneen, jonka arvo on 99 euroa. Voit tutustua koneeseen täältä.

Minkälaisia juttutoiveita sitten tuli? Tässä muutama esimerkki:

“Toiveissa ruokaa ja matkoja, sisustusta ja kauniita kuvia. Hyvältä näyttää ja lisää toivotaan! ( Osallistuin kahdella äänellä).”

“Ensiksi, ihana blogi! Lukisin mielelläni sisustuksesta sekä putiikki esittelyt kiinnostavat. Terveys, terveellinen ruoka ja hyvinvointi ovat asioita liikunnan ohella joista lukisin enemmän myös täällä blogin puolella 🙂 Päivä/arki kanssasi – tyyppinen postaus olisi mielenkiintoinen. Ihanaa viikonloppua, nautitaan aamuista ja kahvihetkistä 🙂 Mukana kahdella äänellä.”

“Terveys ja urheilu kiinnostaa, kuten myös oma päivä -postaukset. Persoonasi vuoksi myös pohdinnat/mielipideasiat elämän asioista kiinnostaisi. Love your blog! Kahdella äänellä osallistutaan.”

“Hej, jag tycker de är intressant att läsa olika inredningsgrejer och gärna om olika ider, butiker och dina lösningar. Men lite om sport o träning vid sidan om är najs 🙂 kommentera bara här och på facebook”

“Hei, osallistun 1 pisteellä, eli ehdotuksia kirjoitusaiheiksi

– Mikä on sinulle arkipäivän luksusta? Halvalla hetkeksi irti arjesta.
– Mitä ruokapöytään, kun on aikaa 15-30 minuuttia? Nopeaa ja terveellistä.
– Parhaat niksit, miten ehdit arjen, kun todo-lista on loputon ja kalenteri pursuaa ohjelmaa.
– Miten otat puolison kanssa irtioton puolessa päivässä, omassa kaupungissa (ei kotona)
– Käytännön vinkkejä – miten ja millä aineilla siivoat kodin, että se tuoksuu ja näyttää hyvältä?

Siinä nyt aluksi, mitä tuli mieleen. Ehkä oletkin jo kirjoittanut näistä, mutta jos et, lukisin mielelläni.”

Voittajaksi selviytyi:

 

Onnea Helena Laajakoskelle, hyviä kahvihetkiä ja vielä kerran kiitos sinulle ja kaikille muille, että luette Maijan Maailmaa! Toiveittenne avulla on hyvä jatkaa!

me.typo