Talvi-ihon pelastajat

Kuivaharjaus vai saunominen? Ihovoide vai -öljy? Kalanmaksaöljy vai sinkki? Mikä on sinun suosikkitapasi hoitaa kuivaa talvi-ihoa? Kerro meille, ja osallistut Dr. Hauschan tuotepaketin arvontaan.

Onnetar arpoo voittajan 10.2. klo 7 kaikkien kommentoijien kesken. Vastaathan juuri tämän postauksen kommenttiosioon tai Fb-sivullemme.

Kolmen tuotteen paketin arvo on noin 70 €, ja se sisältää seuraavat tuotteet:

Hellästi hoitava Mantelikylpyöljy 100 ml hemmottelee aisteja. Lämmin marsipaanin tuoksu vai sittenkin kukkean hedelmäinen Välimeren kevään tuoksu? Manteli-kylpyöljy antaa sinulle molemmat. Kylpyöljyn tuoksuvivahteet muuttavat muotoaan silmänräpäyksessä ja lähettävät sinut aina uusille löytöretkille. Koe suojaavan, ihoa hellivän manteliöljyn lämmin makeus tai viipyilevä raikkaus, joka lennättää ajatukset kohti kevättä. Suo itsellesi hetki omaa aikaa tuoksuvassa Manteli-kylvyssä.

 

Mantelisuihkuvoiteen 200 ml tuoksussa voi aistia koko mantelin elinkaaren sifonkimaisista kukan terälehdistä hedelmäksi asti: On kuin kokonainen hentojen, vaaleanpunaisten mantelinkukkien meri hyväilisi aistejamme. Kermainen suihkuvoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa sen sisältämien korkealaatuisten kasviöljyjen ansiosta. Kvittenisiemenuute ja kasvitensidit puhdistavat ihon hellävaraisesti.

 

Mantelivartalovoide 145 ml on täyteläinen tehohoito iholle. Voiteessa on lämmin, lumoava tuoksu. Täyteläisen Manteli-vartalovoiteen tuoksu vie mukanaan mielenmatkalle. Mantelinkukkien huumaava ja mantelihedelmän sensuelli tuoksu muistuttaa Italian kukkeasta kesästä. Mantelin siemenistä puristettu öljy yhdistettynä hoitavaan mäkikuismaan ja tasapainottavaan masmaloon silottaa ja vahvistaa kuivaa, herkkää ihoa. Kvitten- ja malvauute säätelevät ihon kosteustasapainoa jättäen ihon pehmeäntuntuiseksi.

hyvinvointi.typo