Trenditietoisen ykkösvalinta – romanttiset kukkakuosit ja tummat väriyhdistelmät

Kaupallinen yhteistyö

Syksy saapuu, illat alkavat hämärtää. Kesän vaaleat sävyt saavat väistyä ja haikailen vaatekaappiini uusia syksyisiä sävyjä ja mielellään jotain hulmuavaa mekkoa.

Siispä suuntaan lempikauppaani SOFiNAH Shopiin ja tapaan Annikan, SOFiNAHin toisen omistajan. ”Vaatemuodissa värit tummuvat ja SOFiNAHin valikoimassa jalokivimäiset sävyt kutsuvat”, Annika kertoo, kun kyselen syksyn vaatemuodista. Annika ojentaa minulle sovitettavaksi pitkän byTiMo’n PALACE-kukkamekon ja kertoo ”Tumma viininpunainen sävy ja liila toimivat ihanasti sinapinkeltaisen ja oliivinvihreän kanssa”.

Nämä väriyhdistelmät ovat kuulemma myös trenditietoisen ykkösvalinta tällä hetkellä! Samaa väriyhdistelmää nähdään romanttisissa kukkakuoseissa, kuten uudessa byTiMo’n mekossa, jonka puen päälleni.

”Mekko on romanttinen ja sensuelli valinta, joka toimii juhlavissa tilaisuuksissa, mutta myös rennommin, vaikka muhkean neuleen kanssa”, Annika lisää. ”Tässä asusteet viimeistelevät jälleen asun. Juhlavat korkokengät ja näyttävät korut saavat mekon loistamaan, kun taas matalat bootsit ja peittävät sukkikset antavat rouhevamman ilmeen koko asulle.” Lähden kotiin uusi mekko matkassa ja kotiin tultuani sovitan sen kaveriksi olemassa olevia asusteitani.

Minä tyydyn vanhoihin Acnen bootseihin (jotka ovat plankkaamatta) ja laitan Lontoosta jo aikaa sitten ostamani HAT Attack’in (katso linkki tästä)  huopahatun päähäni. Hmmm… En ole varma, osaanko kuitenkaan käyttää hattua

Mekon kaveriksi voi kaulahuivin sijaan jälleen kietaista lempineuleen harteille tai vaikka vyötärölle. Minä laitoin  kuitenkin tällä kertaa päälleni luottonahkatakkini. Senkään kanssa ei voi mennä täysin vikaan!

Meikkivinkki

Liilaa voi myös tuoda silmämeikkiin piristämään ilmettä!

Kuvat

Arm Gao

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shopin kanssa.

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

OSOITE

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090

AUKIOLOAJAT

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi