Välityskohteeni: Superkaunis kaksio Alppikadulla Kalliossa

Maijan Maailma LKV:lle tuli myyntiin aivan superkaunis kaksio Kalliosta. Tämä koti on remontoitu taidolla, tyylillä ja vanhaa kunnioittaen. Voit myös ottaa kodin sisustuksesta inspiraatiota. Jokainen yksityiskohta on valittu tarkkaan, mutta tunnelma on pysynyt rentona ja kodikkaana!

Myynnissä valoisa neljännen kerroksen hyväkuntoinen ja ihastuttava läpitalon huoneisto. Asunnossa on olohuone-makuuhuone, ruokasali, avokeittiö sekä kylpyhuone. Huoneisto on pieteetillä kunnostettu vuonna 2013, jolloin asunnon keittiö, sähköt ja kaikki huoneiston pinnat kunnostettiin vanhaa kunnioittaen.

Olohuone-makuuhuone

Olohuone on valoisa. Valkoisiksi maalatut lautalattiat ihastuttavat!

Keittiö

Ruokasali

Ruokasali on avokeittiön yhteydessä. Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan 1 h + k, mutta muuntelukelpoisuutensa ansiosta huoneistoa voi helposti muokata ja esimerkiksi erottaa keittiön omaksi keittiötilakseen.

 

Kylpyhuone

Kylpyhuone on remontoitu taloyhtiön vesijohtojen ja viemäreiden uusimistyön yhteydessä vuonna 2004. Kylpyhuone on avara ja sinne mahtuu myös pesukone.

Yksityiskohdat

Ruutuikkunat, alkuperäiset peiliovelliset tuplaovet ja kaapistot sekä valkoiseksi maalatut lautalattiat kruunaavat vanhan talon tunnelman.

Taloyhtiö

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista sisäpihoineen, taloyhtiösaunoineen sekä pesutupineen. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja esimerkiksi vesijohtojen ja viemäreiden uusimistyö on tehty vuonna 2004. Pihanpuoleisen julkisivun ja parvekkeiden peruskorjaus on puolestaan viimeistelyä vaille valmis. Tästä aiheutuvia kustannuksia ei ole vielä jaettu huoneistokohtaisiin osuuksiin. Tästä kustannuksesta vastaa uusi omistaja täysimääräisesti.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY!

Maija Lukkari-Nyman

P. 040-1464688