Kurkistus palvelutoimistooni

Mitä minä teen työkseni? Sitä ovat monet kysyneet. Ensinnäkin työni koostuu Maijan Maailman tuottamisesta ja palveluista, joita yritykseni Maijan Maailma Koti tarjoaa.

Palvelutoimistoni tarjoaa sisustussuunnittelua, kiinteistönvälitystä ja perhe- sekä asumisasioissa juridisia palveluita. Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri, varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä ja sisustussuunnittelija.

Koulutuskirjoni saattaa kuulostaa räiskinnältä, mutta todellisuudessa koulutukseni ja lähes kaikki erikoistumiseni tähtäävät asumispalveluihin. Ajatuksena on, että voin palvelukonseptini avulla tarvittaessa auttaa asiakasta mahdollisimman hyvin katkeamattomassa ketjussa – sujuvammin ja tehokkaammin. Kummankaan, asiakkaan tai minun, ei tarvitse tutustua tai etsiä palveluntarjoajia tai asiakkaita monelta luukulta.

Ajatellaanpa vaikka, että henkilöt menevät naimisiin ja haluavat tehdä avioehdon (Bing!), jonka jälkeen he hankkivat yhteisen asunnon (Bing!), mitä ennen he myyvät vanhat pienemmät asuntonsa (Bing!). Myyntiä ennen asunnot stailataan (Bing!) ja uuden asunnon löydyttyä remontoidaan uusi (Bing!), haetaan taloyhtiöltä tai rakennusvalvonnalta luvat (Bing!) ja viimeistellään uusi asunto sisustuksella (Bing!).

Vaikkei sinulla olisi tarvetta kaikille edellä kuvatuille, autan mielelläni.

Mikäli tarvitset asumispalveluita, sisustus- tai tilasuunnittelua, stailausta, sisustusneuvontaa tai olet ajatellut myydä tai vuokrata asuntosi, voit ottaa yhteyttä suoraan minuun ja annan yksilöllisen tarjouksen.

Arviokäyntini sisustus- ja asunnonvälitysasioissa on maksuton.

Puh. 040-146 4688

maija@maijanmaailma.fi

23480
Paperi-, kirjoitus- ja luovan työn teen pitkälti kotitoimistollani. Kuva: Riitta Sourander.

mm-0887