Vauvamme on saanut paljon ystäviä – sen kunniaksi arvonta

Lapsemme on jo hiukan yli puoli vuotta vanha. Se on itsenäistymässä ja omat siivet kantavat koko ajan paremmin.

Ensimmäisiä selältä vatsalle kääntymisiä on tehty, onnekkaasti ne ovat onnistuneet ainakin sängyltä tippumatta. Jatkuvaa oppimista tapahtuu, se ei taida sen elinkaaren aikana loppua.

Puolivuotiastamme ei tarvitse enää täysimettää. Se ruokkii jo välillä itse itseään, eikä jokaisen kiinteän puraisun tarvitse olla suoranainen projekti, mikä on harvinaista näin nuorelle lapselle. Siitä olemmekin ylpeitä, kuka vanhempi nyt ei olisi nuorukaisestaan. Nuori on saanut jopa jo omia kavereitaan. Mikä ei ole ihme, sillä olisihan Maijan Maailma koiran iässä jo neljävuotias. Parasta on, että myös sen vanhemmat ovat jo oppineet jotain, ainakin ottamaan hiukan rennommin.

agata bakery-1913

Maijan Maailmassa on ollut tähän mennessä piirun vajaa 170 000 lukijakäyntiä. Se on paljon, kun ottaa huomioon, että parina ensimmäisenä kuukautena Maijan Maailmaa seurasi uskoakseni lähinnä vain perheeni ja parhaat ystävät.

Julkaisupäivinä artikkeleilla on viime aikoina ollut reilusti yli toista tuhatta lukijaa. Kiitos siitä kuuluu luonnollisesti teille kaikille lukijoille ja Maijan Maailman tiimille. Mahtavaa, että ilmeisesti muutkin kuin vain minä ja Maijan Maailman muut tekijät pidämme Maijan Maailmasta ja sen aiheista!

Nyt me kuitenkin haluamme kysyä, mitä te haluaisitte lukea Maijan Maailmassa -saitin Kotona-aihealueiden ympäriltä, johon kuuluvat sisustus, kodin talous, remontti ja DIY?

Kaikkien Maijan Maailman sivuilla tai Facebookissa vastanneiden ja tämän artikkelilinkin jakaneiden kesken arvomme 1.4. minun muuttoni selätyksen (toivottavasti!) kunniaksi kaksi kappaletta Nest Factoryn City towel -pyyhettä, joiden yhteisarvo on 74 euroa.

IMG_0122

Kuvassa City Towel -pyyhe, Nest Factory.

me.typo