Vipp-saippua-annostelijan voittaja on selvillä

Maijan Maailmassa käynnistyi kaksi viikkoa sitten kysely, johon vastaamalla osallistui 115 euron arvoisen Vipp-saippua-annostelijan arvontaan.

Minä pidän ajattomista ja laadukkaista huonekaluista, kalusteista ja pienesineistä. En kaipaa jatkuvaa vaihtelua sisustuksen suhteen. Siksi Vipp-tuotteet sopivat ainakin minulle. Ne ovat ajattomia ja laadukkaita. Vipp’in toimintamalli tarkoittaa vähempiä ja parempia tuotteita. Ne kestävät aikaa ja käyttöä, eivätkä visuaaliselta olemukseltaan vanhene heti muodin muuttuessa. formwerk-5571

Kyselyyn vastanneilla oli mahdollisuus tulla Vipp-saippua-annostelijan onnelliseksi uudeksi omistajaksi. Vastaamalla kysymykseeni saatoit osallistua arvontaan. Helppoa kuin saippua!

Esitin seuraavan kysymyksen: Mitkä sinusta ovat ajattoman sisustamisen kulmakivet? Tuovatko ajattomuutta esimerkiksi hillityt sävyt seinissä, vanhat tutut huonekalut, design-huonekalut vai onko niin, ettet kaipaa ajatonta asumista lainkaan?

Kyselyyn osallistui valtava määrä ihmisiä, kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta!

Monelle ajattoman sisustuksen kulmakiveksi nousi design, luonnonmateriaalit ja laatu. Eräät lukijat kirjoittivat seuraavaa:

“Itselleni kestävä ja ajaton sisustaminen tarkoittaa laadukkaita kalusteita ja esineitä. Design on yleensä juuri sitä. Itse olen myös taiteen ystävä, joten vaaleat seinät ovat ajattomat ja antavat teoksille sopivan neutraalin taustan. Omat artekini olen hankkinut suurimmaksi osaksi second handinä, mutta elämän näkyminen on mielestäni vain eduksi ja muotokieli ilahduttaa vuosienkin jälkeen.”

“Kyllä vuosikymmeniä sitten suunnitellut design-klassikot edustavat ajattomuutta minulle. Samoin valkoinen väri ja aidot puun sävyt sekä luonnonmateriaalit luonnollisissa sävyissään.”

Muun muassa hillityillä väreillä, puhtaudella ja siisteydelläkin on merkitystä ajattoman sisustuksen kulmakivinä:

“Ajattomuus syntyy hillityistä väreistä ja puun harmoniasta, puhtaudesta ja siisteydestä. Tavaramääräkin on hillitty, mutta kulloinenkin elämäntilanne tuo sinne oman twistinsä. Klassiset muodot korostuvat seesteisessä ympäristössä, mutta ainakin minun ajattomuuteni sallii myös muiden perheenjäsenten näkemykset sisustamisesta. Ajaton sisustus elää ajassa, muttei tartu jokaiseen uuteen trendiin. Osallistun kahdella arvalla 😊”

Toisille ajattomuutta tuovat patina, kerroksellisuus ja harkitut hankinnat:

“Ajattomuutta itselle näyttelevät huonekalut, astiat ja tekstiilit, jotka vuosienkin ja pienen patinan jälkeen ovat mukana elämässämme. Mietin monia hankintoja pitkään, olen mielummin ilman kuin hankin väliaikaista. Edellisen kodin olohuone oli 6 vuotta ilman kattolamppua kun en löytänyt sen elämänvaiheen budjettiin sopivaa. Erään ison projektin päätyttyä päätin sitten hakea tietyn lampun jota olin vuosia haaveillut.

Minusta on ihanaa, että kodissa on kerroksellisuutta ja toivon että ne 2016 meidän uuteen kotiin ostetut tavarat, mm. se lamppu löytyvät joskus oman lapsen kodista.

Se että jotain voi vielä korjata, ostaa lisäosia on mahtavaa.”

Ja nyt torvet soivat, jännitys nousee…

Ja voittaja on Johanna S, paljon onnea!

Arvonta on suoritettu Peterin toimiessa tuomarina, minun onnettarena ja lapsemme arvontavideon tuottajina!

formwerk-5576

Formverkin runsas tuotevalikoima löytyy www.formverk.com ja tuotteita voit mennä fyysisesti ihastelemaan myymälöihin:

Formverk store

Annankatu 5
00120 Helsinki
P. 09-6129550
info@formverk.com

Formverk living

Annankatu 23
00100 Helsinki
P. 09-2510100
info@formverkliving.com

Avoinna
Ma-Pe  10.30 – 18.00
La 11.00 – 15.00

*) Tehty yhteistyössä Formverkin kanssa ja he myös lahjoittivat arvottavan Vipp-saippua-annostelijan. Suuri kiitos!