Ihastuttava ja valoisa läpitalon töölöläiskoti

Valoisa ja kauniisti remontoitu töölöläiskoti etsii uusia asukkaita. Asunto on vuonna 2014 remontoitu vanhaa töölöläishenkeä kunnioittaen. Kauniit 30-luvun pariovet ja katon kipsikoristeet entisöitiin, mutta keittiö, kylpyhuone ja wc:eet remontoitiin vastaamaan nykypäivän tarpeita. Ruoanlaittokokemuksen kruunaa mm. kaasuliesi.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, keittiö, ruokasali/halli, olohuone ja tilava vaatehuone. Asunnon päämakuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, jonka maisemat aukeavat sisäpihalle. Asunnossa on kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja lisäksi kaksi erillistä wc:tä.

Keittiön ja kahden makuuhuoneen ikkunat suuntaavat sisäpihalle, olohuoneen ja yhden makuuhuoneen ikkunat avautuvat puolestaan Nordenskiöldinkadulle. Näihin kadunpuoleisiin ikkunoihin on asennettu ääntä eristävät tuplakalvolasit ja tiivisteet, jotka pitävät kaupungin äänet ulkona huoneistosta.

Keskeisen sijaintinsa, hyvien kulkuyhteyksien sekä lähistöllä olevien palveluiden, koulujen ja päiväkotien ansiosta asunto soveltuu monenlaiseen asumiseen ja perhemuotoon. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja lisäksi huoneistoon kuuluu kylmäkellari sekä verkkokellari ullakolla. Taloyhtiössä on myös sauna ja pyörävarasto.


Tarvittaessa pohja on muutettavissa uuden asukkaan tarpeita vastaavaksi.

Asuinpinta-ala: 124 m2

Myyntihinta: 698.000,00 euroa

Osoite: Mannerheimintie 43 b

Lue lisää Oikotien ilmoituksesta!

Esittelytiedustelut:
Maijan Maailma LKV
LKV, VT, sisustussuunnittelija Maija Lukkari-Nyman
P. 0401464688

Maijan Maailma KOTI -palvelutoimiston toiminta laajentui asunnonvälitykseen Maijan Maailma LKV -yrityksen aloittaessa toimintansa marraskuussa 2017. Sisustussuunnittelun lisäksi tarjoan ammattimaista ja luotettavaa asunnonvälitystä.

Maijan Maailma LKV auttaa koko asuntoketjussa. Arvioin asuntosi hinnan, stailaan ja kuvautan myyntikohteen, myyn sen ja teen asuntoketjuun liittyvät juridiset asiakirjat. Uuteen asuntoon suunnittelen remonttisi ja sisustan kotisi. Minä todella välitän asumisesta ja haluan toteuttaa asuntounelmasi yhdessä sinun kanssasi!

Saat kaikki asumispalvelut saman katon alta. En luo illuusiota unelmasta, luon unelman yhdessä sinun kanssasi sinun tarpeitasi kuunnellen!

Välityspalkkio osakehuoneiston myynnistä

2,5 % + alv 24 % = 3,1 % (sis. alv) velattomasta myyntihinnasta tai sopimuksen mukaan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioiden.

Välityspalkkio kiinteistön myynnistä

4 % + alv 24 % = 4,96 % (sis. alv) tai sopimuksen mukaan.

Ostotoimeksianto

1,5 % + alv 24 % = 1,86 % (sis. alv) tai sopimuksen mukaan.

Osakehuoneiston vuokrauspalvelu

1 kk vuokraa vastaava määrä + alv 24 % tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistön vuokrauspalvelu

2 kk vuokraa vastaava määrä + alv 24 % tai sopimuksen mukaan.

 

Palkkioihin lisätään mahdolliset asiakirja- ja viranomaiskulut.
Arviokäynti on maksuton. Palvelun sisällöstä sovitaan kohde- ja paikkakuntakohtaisesti.
Myyntistailaus, remontti- ja sisustussuunnittelu sekä juridiset palvelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti.