Välityskohteeni: Remontoinnista haaveilevan unelma

Minulla on ilo esitellä asunto, joka on myös remontoinnista haaveilevan unelmakohde. Maijan Maailma LKV:llä on nimittäin myynnissä mielenkiintoinen kaksio Korkeavuorenkadulta 110-vuotiaasta talokaunottaresta.

Asunnossa on kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone ja vaatehuone, johon on käynti niin makuuhuoneen kuin olohuoneen kautta. Asunto sijaitsee rauhallisella sisäpihalla, jonne kaupungin äänet eivät juurikaan kuulu, mutta Helsingin keskusta ja sen palvelut ovat vain parin sadan metrin päässä.

Modernisointia kaipaavalle remontoijalle asunto on unelma. Voit tutustua kirjoittamaani Remontoinnilla rahoiksi? -artikkeliin täältä ja saat samalla hyödyllisiä vinkkejä asunnon remontointiin.

Asunto on vuokrattu ja huoneisto soveltuukin erinomaisesti myös sijoittajalle. Asunnon loistava pohja ja keittiön keskitetty asema mahdollistaa loistavasti kahden vuokralaisen ”soluasumisen”.

Huoneiston saa kunnostamalla puhkeamaan vanhaan loistoonsa. Makuuhuoneen ja olohuoneen välissä ollut ovi on suljettu, mutta se on helpostikin avattavissa uudestaan.

Tämä ”keskieurooppalaista” tunnelmaa omaava ensimmäisen kerroksen asunto on ehdottomasti nähtävä. Etelän puoleiset ikkunat ovat sisäpihalle. Vaikka ikkunat ovat alhaalla, se ei haittaa, sillä sisäpiha on rauhallinen ja suojaisa. Keittiön ja toisen makuuhuoneen ikkunat ovat puolestaan ns. valokuiluun ja niistä voi punatiiliseinän ja taivasnäkymän lisäksi ihailla paloaseman tornia.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista sisäpihoineen. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Huonekokoonpano           2 h, keittiö, kph ja vaatehuone (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h)

Pinta-ala                            Huoneiston pinta-ala on 41,50 m2.

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu. 

Myyntihinta                       329.000,00 euroa

Velkaosuus                        0,00 euroa

Velaton hinta                    329.000,00 euroa

Katso tarkemmat tiedot Etuovelta täältä.