Maijan Maailma LKV: Elegantti arvohuoneisto Etu-Töölössä

Nyt on kyllä kaunis asunto myynnissä Maijan Maailma LKV:llä. Mitkä yksityiskohdat, mikä sisustus, mikä taloyhtiö – ja minulla on ilo välittää sitä!

Valoisa toisen kerroksen erinomaisessa kunnossa oleva ja erittäin laadukkaasti remontoitu parvekkeellinen kolmio etsii uusia asukkaita. Asunnossa on olohuone, kaksi tilavaa makuuhuonetta, vuonna 2017 remontoidut avokeittiö ja vaatehuone sekä reilun kokoinen kylpyhuone, jonne mahtuu myös pesutorni.

Olohuoneen yhteydessä olevalla parvekkeella nautit kesäisin aamukahvit vuorijalavan varjossa vehreitä töölöläisiä sisäpihoja katsellen. Makuuhuoneiden, olohuoneen ja keittiön kaikki lattia- ja seinäpinnat on pieteetillä kunnostettu laadukkaasti sekä vanhaa kunnioittaen 2016.

Asunto sijaitsee uljaassa vuonna 1926 valmistuneessa talossa ja samaa 20-luvun arvokkuutta huokuvat asunnon syvät ikkunalaudat, komea huonekorkeus, vanhat peiliovet, kalanruotokuvioiset tammiparkettilattiat ja upeat kipsistä tehdyt kattolistoitukset ja koristeet.

Asunnossa on useita mittatilaustyönä, osin puusepälläkin teetettyjä ratkaisuja, kuten keittiön kaapistot, eteisen säilytystila sekä vaatehuone. Näin tiloihin on saatu luotua mahdollisimman tehokkaita ja sisustukseen saumattomasti sulautuvia ratkaisuja.

Yhtiö on hyvin hoidettu. Esimerkiksi vesi- ja viemärijohtojen nousut on korjattu vuosina 2006-2007, katujulkisivut maalattu vuonna 2008 ja parvekkeet, parvekeovet kunnostettu/uusittu vuonna 2014 sekä lämmönjakokeskuksen uusiminen kesällä 2018. Lisäksi yhtiön vuokratuotot pitävät vastikkeen maltillisena, 3 euroa/neliö.

Alue on city-asumista arvostavan unelma. Täällä asut aivan omassa rauhassa ja kuitenkin miltei kotiovellasi ovat museot, teatterit ja konserttisalit, Museokadun kivijalkakaupat, ravintolat sekä Töölönlahden ja Hietalahdenrannan kauniit ulkoilumaastot. Myös lapsiperheille sijainti on mitä mainion; lähellä on useita leikkipuistoja sekä päiväkoteja. Lisäksi muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy yksityinen Kirkkoparkki-parkkihalli hallipaikkamahdollisuutta haluaville.

Innostuitko? Minä ainakin!

Dagmarinkatu 10 C, 00100 Helsinki

Huonekokoonpano      3 h + avokeittiö + kph + parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + kk + kh + parveke )

Pinta-ala                         Huoneiston pinta-ala on 79 m2

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY.

Kuvat: Petri Limmonen/Esikatselu.fi