Jean Vernet – Kruununhaan aarre – ranskalaista sisustusta rakastaville

Jean Vernet on piristävä poikkeus trendinä vallitsevan kliinisen skandinaavisen sisustuksen keskellä. Vaikka itsekin lukeudun niihin, jotka valitsevat helposti itselleen muotokieleltään melko yksinkertaisia kalusteita, arvostan ja mielellään sisustan muullakin kuin Alvar Aallolla, Hans Wegnerillä ja Muuramella.

Jean Vernet on vuonna 2008 Porvoossa perustettu yritys, joka on keskittynyt lähinnä ranskalaisiin huonekaluihin sekä Belgiasta ja Englannista tuleviin sisustustuotteisiin. Nykyään Jean Vernet toimii Helsingin Kruununhaassa, mutta nettikauppansa ansiosta myymälän tuotteet ovat kaikkien saatavilla.

Jean Vernet keskittyy puusta valmistettuihin huonekaluihin. Tuotteissa on panostettu muotoiluun, materiaaleihin ja valmistuksen laatuun. Kalusteiden kangas- ja maalivärivaihtoehtoja on runsaasti. Muun muassa kukka- sekä eläinaiheisia tyynyjä löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja ja koriste-esineitä on runsas kirjo.

Voyagen tyynyt, 50-90 euroa/kpl. Sisustustyynyt tulevat Skotlannista.

Jean Vernetillä luvataan panostaa asiakaspalveluun ja asiantuntemukseen – ja sen minä voin allekirjoittaa. Vaikka liikkeen kalusteet ovat monimuotoisia, ne voi yhdistää uuteen, vanhaan, runsaaseen, värikkääseen tai vaikka skandinaaviseen sisustukseen antaen sitä myöten kokonaisuudelle persoonallisen ilmeen. Tällä tavalla sisustuksesta saadaan monikerroksinen ja mielenkiintoinen.

Oxford DT 18 -nojatuoli, 447 euroa ja DT 09 -rahi (50 cm x 50 cm, korkeus 35 cm), 189 euroa. Kangasvaihtoehtoja on sametista puuvilla-pellavaan. Nojatuolin jalkavaihtoehdoksi löytyy myös suora pelkistetty malli.

Jean vernet maapallo

FullSizeRender (9)
Paitakaulus-pöytäkoriste, 270 euroa.

Vasemmalla oleva vaalea tuoli maksaa 249 euroa, kukkakuvioinen tyyny 84 euroa. Oikealla pyöreä männystä valmistettu pöytä maksaa 209 euroa.

48926
Kattovalaisimet 280 euroa/kpl.
Snapseed
Perhos-koriste 269 euroa.
55926
Ranskalainen musta maapallo, 208 euroa.

IMG_6251

Snapseed
Milla Alftanin Sisustusmagiaa-kirjan kimpussa, ihanaa luettavaa.

Jean Vernet

Osoite: Mariankatu 21, 00170 Helsinki

Puhelin: 040 415 6477

Aukioloajat:

ma-pe 11-18

la 11-15

www.vernet.fi

www.instagram.com/jeanvernethelsinki/

 

 

Kuvat: Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma