Juhlaan ja arkeen – Dots’in stailaamana

Huomaan, että kiireessä minusta on muodostunut toisinaan tylsyyden huipentuma vaatevalintojeni suhteen. En ehdi tai jaksa valita päälleni mitään uutta, vaikka kaapeistanikin löytyy kelpotavaraa.

Valitsen tuttuja ja turvallisia yhdistelmiä, sellaisia, jotka olen todennut hyviksi jo moneen otteeseen. Huoh, turhankin moneen otteeseen. On ihanaa saada jotain uutta, varsinkin kokonaan uutta lookia – sellaista, jota ei itse osaisi tulla edes ajatelleeksi.

DOTS -lifestylemyymälän Tiina Helminen tuli meille pukemaan minut kevään trendikkäimpiin asuihin. Tiina onkin vaatetuksen ja life style -estetiikan ammattilainen. Ei ihme, että ideoita pursuaa vaikka kuinka paljon. Ensinnäkin Tiina toteaa, ettei aina ole pakko lähteä juhlimaan hameen helmat heiluen, kaikki eivät ole mekkoihmisiä. Vaikka itse lukeudun sekakäyttäjäksi, nyt valittu asu on minulle aivan uusi tuttavuus. Ihanaa, tiedossa jotain uutta.

IMG_1110

Tiina toteaa, että kimonoasu on nyt top! “Kimono on ihana, hieman boheemi vaate, jonka voi pukea korkkareiden kanssa hienoksi juhla-asuksi tai farkkujen ja varvastossujen tai tennareiden kanssa rennommaksi kokonaisuudeksi”. Tiina kertoo, että kimonoja tulee muunneltuina ensi syksyynkin, joten ei tarvitse pelätä, että kimono menisi ihan heti pois muodista.

Päälleni valittu Gustavin kimono on silkkiä. Pastellivärit ovat aina varma valinta kevään asuihin. Silkki puolestaan on aina muotia, sen upeaa hohtoa ja pehmeyttä ei korvaa mikään. Korkea hinta ja hieman vaikeahko huolto ehkä rajoittavat hieman sen käyttöä. Silkkiasuja ei siis laiteta ainakaan normaalilla pesuohjelmalla pyörimään koneeseen.

Tänä keväänä vaatteiden väriskaala on aika laaja. Pastellivärit ovat tärkeät, mutta mallistoissa on paljon myös tummia, hyvin syksyisiä värejä, joita sitten yhdistetään vaaleisiin sävyihin.

Silkkikimono ja -housut ovat Gustavin (kimonon hinta on 219 euroa ja housujen 139 euroa), alla Danten musta toppi ja mustat avokkaat Sargossa’n – täydellinen boheemi juhla-asu! Vaatteita voit käydä ostamassa Dots-myymälästä tai heidän verkkokaupastaan täältä.IMG_0982

IMG_0961
Sargossa’n korkeakorkoiset Ballet dancer -sandaalit, 245,00 euroa.

Astetta rennommin

Ja niin kuin Tiina vinkkasi, kimonon yläosan voi yhdistää farkkuihin ja mataliin sandaaleihin tai kimonon alaosan rennosti pusakkaan ja tennareihin. Tällaisiin erilaisiin yhdistelmäkokonaisuuksiin taipuvia asuja minä rakastan! Minulle Tiina valitsi alaosaksi tutut kimono-housut ja yläosaksi Bomber’in Just Female -takin. Korut löytyivät Edbladan valikoimista ja kengät ovat Stylesnob’in MILANA-tennarit.

3229
Stylesnob’in tennarit, 119 euroa, sininen Yaya’n pusakka, 139 euroa.

Ja tosi rennosti…

Vaikka juhlasesonki alkaa, yritetään ottaa rennosti eikä stressata! Ja muuten, hyvässä meikissä en helppo ottaa iisisti. Meikkini loihti Jolie’n Emmi Kjaer Weis -meikeillä. Meikeistä lisää myöhemmin, pysy kuulolla!IMG_0945

Tehty yhteistyössä Dots’in ja  Kjaer Weis’in kanssa.

Dots Helsinki

Fredrikinkatu 34

00100 HELSINKI

puh. 050 439 3597

Aukioloajat:

 Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

www.dots.fi

 

Dots Turku

Linnankatu 9 – 11

20100 TURKU

puh. 050 345 3660

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

Jolie shop

Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
puh. 040 562 4843

Aukioloajat:

Ma-pe 10–19, la 10–16

www.jolie.fi

Jolie spa

Kalevankatu 17 B
00100 Helsinki
puh. 050 326 3111

Avoinna sopimuksen mukaan.

tyyli.typo