Kadonnutta ihon kosteutta etsimässä

Talvi takana. Iho tuntuu kuivalta ja  nuukahtaneelta. Levitän uusia Estée Lauderin rasvoja kasvoilleni ja tunnen kuinka ihoni imee kaiken, minkä sen pintaan sivelen.

Tuntuu, että viime talvi oli raskas kaikella tapaa. Katkonaiset yöuneni eivät ole myöskään tehneet hyvää kasvoilleni. Tummat silmänaluset näyttävät olevan vakivieraita. Vaikka unen laatu on parantunut ja mieli on virkeä, iho kyllä muistaa.

Sain käyttööni Estée Lauderin Supreme- ja Advance-tuotteita.  Kaikki laadukkaita huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita. Estée Lauder on minulle tuttu merkki, vaikka muutamaan vuoteen en ole käyttänytkään heidän tuotteitaan. Ei siksi, ettenkö olisi ollut niihin aiemmin tyytyväinen, vaan siksi, että muut merkit ovat olleet viime vuosina helpommin tarjolla. Syrjähypystäni tuli kuin varkain muutaman vuoden kestävä, mutta nyt palaan takaisin juurilleni, merkkiin, johon tutustuin jo keski-iän kynnyksellä.

Käytössäni ovat:

Revitalizing Supreme (102 euroa)

Tämä tuote on ikääntyvälle iholle tarkoitettu kosteusvoide, joka silottaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Tuotteessa on käytetty mm. RevitaKey-teknologiaa. Teknologian avulla luvataan auttaa ihoa saavuttamaan takaisin menetetty hehku ja heleys. Aah, kuulostaa lupaavalta! Tehotuotteen luvataan saavan ihon tuntumaan ja näyttämään napakammalta, kimmoisammalta ja tehokkaasti ravitulta. Napakkuuden ja ravitsevuuden vaikutuksen tunnen heti.

Lisäksi Revitalizing Supreme -voide sisältää Moringa-viherjauhetta, joka edistää ihon luonnollista kollageenien muodostumista ja lisää elastisuutta. Tuote tehoaa siis ryppyihin sekä juonteisiin ja lisää kimmoisuutta. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on tarkoitettu erityisesti ikääntyvälle iholle. Niin, viimeinen lause koskettaa minua, vaikka kalskahtaa jotenkin ikävälle.

Revitalizing Supreme Light  (97 euroa)

Tämä tuote on puolestaan öljytön hoitovoide, joka levitetään aamuin ja illoin kasvoille sekä kaulalle. Se hoitaa, kirkastaa ja tehokosteuttaa ihoa. Tuote on lähtökohtaisesti sama kuin Revitalizing Supreme, mutta astetta kevyempi versio. Sitä voi käyttää aamuisin sekä iltaisin, mutta minä levitän tuotteen kasvo-, kaula- ja dekolte-alueelle vain aamuisin, sillä illalla käytän sen astetta tuhdimpaa sisartuotetta.

 

Advance Night Repair (115 euroa) + Advanced Night Repair Eye Concentrate (70 euroa)

Nämä tuotteet ovat puolestaan ikääntyvälle iholle ja silmänympärysalueelle tarkoitettuja seerumeja, jotka levitetään iltaisin ennen kosteusvoidetta. Minä käytän silmänympärysvoidetta myös aamuisin Revitalizing Supreme Light -tuotteen alla. Tuote levitetään levitysapplikaattorin avulla ja viimeistellään sormenpäällä taputellen.

Myös nämä tuotteet korjaavat ikääntymisen merkkejä ja kosteuttavat ihoa. Lisäksi silmänympärysvoiteen sanotaan himmentävän silmänaluksien tummuutta. Jes, tuote kuin minulle räätälöity.

Molemmissa Advance-tuotteissa on käytetty ChronoluxCB™ -teknologiaa, jonka kuvaillaan toimivan kuin piristysruiske ihollasi. Lisäksi tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, mikä nappaa ja sitoo kosteutta iholle.

Estée Lauderia myy Suomessa mm. Stockmann ja Sokos.

Stockmann Helsinki

Aleksanterinkatu 52

00100 Helsinki

puh.09-1211

 

www.stockmann.com

 

Sokos Helsinki

Mannerheimintie 9

00100 Helsinki

puh. 010-766 5100

www.sokos.fi

Tehty yhteistyössä Estée Lauderin kanssa, tuotteet saatu.