Kaupungin kauneimman arvonnan voittajat ovat selvillä!

Minä ja Kauneushoitola Kuulaan Venla olimme Katajanokan Rotaryklubin järjestämässä Raikas & Rakas-muotinäytöksessä tukemassa Itämeren suojelutyötä. Sen siivittämänä sain myös mahdollisuuden toteuttaa kaupungin kauneimman arvonnan!

Environ ja Kauneushoitola Kuulas lahjoittivat minulle yhteensä kolme palkintoa arvottavaksi, kaksi kappaletta 50 euron arvoista hoitolahjakorttia Kauneushoitola Kuulaaseen sekä yhden Environ-tuotepaketin. Palkinnot sopivatkin hyvin Itämeren suojeluteemaan. Environin ja Kauneushoitola Kuulaan missio on parantaa ihmisten elämän laatua ennallistamalla  ja suojelemalla kohdettaan. Kuulas ja Environ suojelevat ihoa, muotinäytöksestä tulleet tuotot tukevat Itämerta ja minä sain olla sanansaattaja tärkeässä asiassa!

Palkinnot

Sain luvan arpoa kolme upeaa palkintoa:

  • 2 kpl 50 euron arvoista lahjakorttia Kauneushoitola Kuulaaseen (käytettävissä hoitoihin, ei tuoteostoihin) sekä
  • Environ-tuotepalkinnon, joka sisältää Youth EssentiA Vita-Peptide Eye Gelin (10 ml) sekä näytepakkauskoossa Avance-peptidivoiteen (5ml), 10 kpl:een Hydrating Oil Capsule -purkin sekä Revival Masque -voiteen (10 ml). Palkinnon arvo on 102 euroa (silmänympärysgeeli)  + näytteet ekstrana.

Mitä hoidolta haettiin?

Kysyin osallistujilta kahdessa blogiartikkelissa (täällä ja täällä), “toivotko kauneushoidoltasi enemmän hemmottelua vai hoitoa?”

ja saimme mm. seuraavia vastauksia:

“Hoito on ehdottomasti tärkeämpää. Teinivuodet ja nuoruuden sain nauttia täydellisestä ihosta. Nyt on puskenut kasvoille aikuisiän akne ja muuta kroppaa vaivaa toistuva ihottuma ja kuiva iho. Ehkä parempi näin, että ihovaivat tulivat nyt, kun ne eivät enää kaada maailmaa. Jaoin tämän ihanan arvonnan facebookissa, joten olen kahdella arvalla mukana!”

“Toivon hoitoa, mutta se on samalla hemmottelua. 🙂 1 ääni.”

“Hektisen syksyn ja talven jälkeen tällä hetkellä tärkeämpää olisi rentoutuminen ja hemmottelu, mutta hoito tulisi mukavana ( ja tuikitarpeellisenakin) bonuksena.
Ihanaa kevättä Maijan maailmaan 🙂”

“Hemmotteluhoito on aina luxusta mutta haluan myös hyviä näkyviä tuloksia.”

Ja nyt on aika arpoa….

Hoitolahjakortin voittivat Akustiina ja Anskari, Environ-tuotepaketin voitti Innokas.

Onnea voittajille, kiitos osallistujille ja onnea myös minulle sekä Peterille, meillä 13. hääpäivä! 🙂

hyvinvointi.typo

Tehty yhteistyössä Environ’in ja Kauneushoitola Kuulaan kanssa. Kiitos molemmille tahoille arvonnan palkinnoista!