Liput Kevätmessuille voitti…

Yllytin teitä jo viikonlopulla osallistumaan kanssani kevään virkistävimpään messutapahtumaan, Kevätmessuille. Samalla esitin kysymyksen, joihin vastanneiden kesken saan arpoa Sissareiden Maijan Maailmalle lahjoittamat messuliput.

Vastauksenne olivat minulle erityisen tärkeät, sillä itse olen puhumassa toimittajille aiheesta “Kuinka välttää sisustamisen trendiloukut?”. Aloitan Kevätmessut torstaiaamuna 6.4. klo 9.30 lehdistöpuheenvuorolla yhdessä Lila Vision’in sisustussuunnittelija ja -toimittaja Riina Ahtolan kanssa ja jatkan iltapäivällä to 6.4. ja su 9.4. klo 15-15.30 osallistumalla Sisustuksen haasteet kodeissa -paneelikeskusteluun yhdessä Sissari-kollegoitteni Paula Kallion ja Riina Ahtolan sekä paneelikeskustelun vetäjän Anne Lammin kanssa.

sissarit_musta_pyorea

Messulippupaketin (2 kpl, arvo yht. 36 euroa) arvontaan sai osallistua kaikki Maijan Maailma -blogin kommenttiosiossa kyselyyni vastanneet lukijat.

Kysymys kuului

”Oletko kiinnostunut sisustamisessa trendeistä vai haetko mieluummin ajatonta tyyliä?” Pyysin osallistujia vielä perustelemaan kantansa kommenttiosiossa muutamalla sanalla tai halutessaan pitkästi.

Vastaukset olivat mm. seuraavanlaisia:

”Pidän ajattomasta kodikkuudesta. Nyt peukut pystyyn – olen kirjannut kevätmessut kalenteriin jo syksyllä, eli sinne menossa! Yksi ääni”

“Ajaton sisustus jota maustan hippusilla trendijuttuja. Nyt kun tuntuu että maa ja taivas ovat molemmat harmaat päivästä toiseen, esimerkiksi ihana helmililja kauppakassissa hymyilyttää koko kotimatkan ja ilahduttaa suuresti parvekkeella”

”Pääosin ajaton sisustus, mutta koitan etsiä joitain pieniä trendikkäitä yksityiskohtia, jotka ovat helppoja ja edullisia toteuttaa”

Ja nyt on aika arpoa….

Liput Kevätmessuille (arvo 36 euroa) voitti Hilppa, paljon onnea! Paljon kiitoksia myös kaikille osallistuneille!

KEVATMESSUT17logopvm

Kiitos Sissareille messulipuista!