Käytännöllistä ja kaunista

Meillä on keittiössä ihanat lipeäkäsitellyt puulattiat. Kauniit, mutta ei niin käytännölliset. Huokoinen puulattia on altis kolhuille ja pinta imaisee itseensä lian.

Kauneudesta en suostu kuitenkaan luopumaan ”järkevyydenkään” edessä. Löysin keittiöön tiskipöydän eteen superkäytännölliset, mutta myös kauniit vinyyliset Beija Florin matot. Lattioille lentelee (varsinkin lasten kokkaillessa) toisinaan smoothien marjat, vohveleiden taikinat ja vedet, sen verran rennolla kädellä etenkin nuoriso kokkaa.

Kiva kuitenkin, että lapset laittavat ruokaa. Siihen haluan kannustaa. Liian pitkään olen nimittäin tehnyt itse, ihan vaan siksi, että olen ajatellut pääseväni sillä tavalla helpommalla. Meidän nuoriso ainakin tekee mielellään ruokaa, mutta puuhasteluinto päättyy helpolla, kun edessä on siivoaminen.

Beija Florin matot ovat käytännölliset. Tarvittaessa ne saa rullattua sivuun pieneen tilaan, otettua esiin aina kun tarvitsee tai vaihdettua toiseen, kun haluaa vaihtelua. Valikoima on nimittäin laaja, vaihtoehdot löydät täältä.

Ja vielä, Beija Florilta löytyy myös kattaustuotteita. Ajattelin ottaa pöytätabletit mukaan mökin puutarhaan. Ne suojaavat pellavapöytäliinaani ja pitävät liinan paikallaan myös tuulessa.

Home 4 You

Lemuntie 3-5, Helsinki

info@home4you.fi

P.044-284 2153

www.home4you.fi

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Home 4 Youn kanssa.