Kevään meikki-iloittelu Maijan Maailman tapaan: orientaali viettelijätär -look!

Asiahan on niin, että minun on tullut meikattua lähes samaan tapaan koko aikuisikäni. Toisinaan en juuri jaksa meikata lainkaan. Välillä laitan sisäkajalia, välillä olen ilman – siinä suurin variaationi. Meikatessani käytän lähes aina kuitenkin maanläheisiä sävyjä silmiin ja hillittyä aurinkopuuteria poskiin.

Siksi minusta on ihanaa, että Kati teki minulle Dr. Hauschkan kevään trendiväreistä uuden meikkilookin. Alkuvuonna teimme muotijutun, jossa hahmoni tyyli esiteltiin vaatteiden kautta, mutta varsinainen meikki jäi sivuosaan. Nyt on aika esitellä meikit ja sävyt, joilla kuvauslookini luotiin.

viettelijätär-1192

viettelijätär-1199

Kuinka Kati loi tämän?

Inspiraationa toimi orientaali viettelijätär -meikki eli reippaasti suudelmilla ja rennolla elämällä kevyesti tuhriintunut look. Ei ihan jokapäiväinen tyyli minulle, mutta on hauskaa ainakin yrittää pistää itsensä täysin erilaiseen rooliin kuin normielämä antaisi myöten.

Nyt laitettiin ruskeaa ja roosaa silmille (Dr. Hauschka Eyeshadow Trio, hinta 31 euroa), pinkkiä todella vahvasti poskille ja ohimoille (Dr. Hauschka Poskipuna Duo, hinta 24 euroa) sekä huulille, lähinnä niiden keskiosaan japanilaisten geishojen tyylistä inspiroituneena puhtaanpunaista huulipunaa.

kevätmeikki-1179

Dr. Hauschkalla, jonka kevään meikkiväreillä lookini luotiin, kutsutaan tyyliä “Comeback-lookiksi”. Näin sitä kuvaillaan:

“Nyt lookissa nähtävät meikkivärit ovat kaikille sopivia korostaen jokaisen yksilöllisiä piirteitä. Ne tuovat kasvojen parhaat puolet esiin. Sävyt ovat kevyitä, tasapainottavia ja raikkaita – niin kuin kaunis kevätpäivä. Tuotteiden koostumukset pysyvät samana. Kauniiden, hennosti hohtavien sävyjen lisäksi tuotteet sisältävät ihoa hoitavia kasviuutteita, -öljyjä ja -vahoja. Ne pitävät ihon kosteutettuna ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.”

viettelijätär-1064

Meikin loihtija Kati Koskela

on meikkitaiteilija ja elokuvamaskeeraaja, joka työskentelee myös hiuksien parissa. Hänen näpeissään ovat Harry Potter and the Deathly Hallows -elokuvan tähdetkin saaneet kyytiä. Suomessa, Norjassa ja Englannissa työskennellyt taituri rakastaa työnsä luovuutta ja vaihtelevuutta. Erityisesti muuttumisleikit ja tyylitulkinnat saavat Katin syttymään. Hän toivoo, että voi luoda oman työnsä kautta tarinoita ja hyvää fiilistä itselleen sekä muille!

Sokerina pohjalla: Dr.Hauschka-arvonta!

Kerro meille millaiset meikkijutut kiinnostavat sinua vai kiinnostavatko ne ollenkaan? Mielipiteesi on meille tärkeä suunnitellessamme tulevia.

Arvomme vastanneiden kesken kolme tuotepalkintoa, jotka sisältävät Dr. Hauschka Look Comeback -poskipuna duon ja Balancing Teint Powder -tasapainottavan puuterin. Tuotepaketin arvo on 60 euroa.

 

tyyli.typo