Kevät ja karsinta

Minulle käy joka kevät niin, että mieleni tekee karsia koti kaikesta ylimääräisestä. Kasata matot rullalle ja kierrättää ne maalle tai vintille odottamaan uutta tulemistaan. Pistää kaikki väripläjäykset laatikoihin ja karsia pöytätasot kaikesta sisustus- tai koriste-esineistä.

Turhat tekstiilit, ainakin värikkäät tyynyt saavat saman kohtelun. Pakettiin ja vintille. Keittiön ikkunoiden kukkalaatikoiden ulkovalot alkavat olla  yökötyksiä. Eroon täytyy päästä myös havukasveista ja murateista. Ne lannistuivat pakkasen edessä vasta helmikuussa. Sitkeitä kavereita, selvisivät lähes yli talven. Vielä menee hetki ennen kuin keväiset sipulikasvit voi istuttaa kukkalaatikoihin.

Ulkokukat ja ulkovalot saivat kyytiä.

Haluaisin jo pakata talvivaatteet pois ja kaivaa kevätvaatteet esille. Valitettavasti vielä ei ole sen aika. Talvea on jäljellä, vaikka minulla on jo ihan kevätolo.

Kevät on täällä, ei haittaa vaikka pakkanen paukkuu! Värikkäät tekstiilit joutavat vintille – vaaleat sävyt esiin.

 

 

Bondenin viltti on täydellinen. Kevyt, eikä liian kuuma.

Vaikka uudistumishaluni on suuri, tyydyn maltillisiin ratkaisuihin. En ole muutenkaan kovin altis impulsseille. Edessä on kuitenkin pian eteisen maalaus, listoitus ja tapetointi. Ensi viikolla homma pääsee vauhtiin. Siitä lisää myöhemmin!