Loman ja Le Specsin aurinkolasien lumoissa

Tällä lomalla aurinkolaseilleni on ollut käyttöä. Jakaisin aurinkolasieni tehtävän viiteen eri rooliin: ne suodattavat auringon haitallisen uv-säteilyn (kyllä kiitos, vähennetään terveysriskejä), vähentävät liian runsasta valon määrää ja häikäisyä (välillä pitää lomallakin pitää silmät auki), parantavat näkökykyä auringossa (olen ahminut kirjoja!), vähentävät silmien ympärille siristelystä syntyvien ryppyjen määrää (toivottavasti!) ja vielä viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, ne kruunaavat asun ja viimeistelevät lookin.

Minun on tunnustettava, että olen ollut melko laiska aurinkolasien käyttäjä. Silmäni eivät häikäisty helpolla ja toisekseen välttelen luonnostaan kirkasta auringonpaistetta.

Silmät on kuitenkin syytä suojata UV-säteilyltä niin talvella kuin kesällä auringon paistaessa. Moni ei tulekaan ehkä miettineeksi UV-säteiden haitallisuutta silmille. Ihoa suojataan aurinkorasvoin, mutta silmät jää helpolla suojaamatta.

En ole aiemmin myöskään löytänyt kivoja ja kohtuuhintaisia aurinkolaseja. Sellaisia laseja, joita raaskii vaihdella hiukan muodin ja fiiliksen mukaan. Le Specsin aurinkolaseilla pääsee leikittelemään trendien ja tunnelman mukaan. Hinnatkaan eivät päätä huimaa. Omasi saat hankittua pulittamalla 69 –119 euroa.

 

Le Specs on australialainen merkki, mutta lasien ilmeessä on mielestäni ranskalaista chic-tyyliä. Merkki on jo 30 vuotta vanha merkki ja se eli kulta-aikaansa erityisesti 90-luvun alkupuolella. ”Le Specs on erityisesti tunnettu siitä, että heidän valikoimastaan löytää aina jokaiselle jotakin ja vielä erittäin hyvään hintaan”, SOFiNAHin Thia kertoo ja vahvistaa omaakin käsitystäni asiassa. ”Mallistosta löytyy trendien aallonharjalla olevia malleja sekä naisellisia, ajattomia klassikoita”, Thia lisää. Merkin useat aurinkolasit ovat myös unisex-mallia. ”Mikä malli sopii kenellekin, onkin yleensä enemmän kiinni asenteesta kuin mistään muusta!”

 

”Tämän kevään vahva trendi on kissamaiset oikein kapeat mallit (kaikissa eri väreissä!) sekä ysärimallit Le Specsin huippusuosion ajoilta. Aurinkolasien kehykset voivat olla voimakkaat raameiltaan ja isotkin, mutta tällöin kehykset on mielellään jo vähän kapoisampi (esimerkiksi Flexus-malli, joka on minulla)” Thia kertoo, kun kysyn millaiset aurinkolasit ovat nyt muotia.

 

”Aviator-aurinkolasit eivät myöskään ole koskaan poissa muodista ja tänä keväänä sekä kesänä niitä tullaan näkemään koristeellisempina kun aikaisemmin. Linsseissä mustan lisäksi vaaleanpunainen, turkoosi ja jopa keltainen ovat kuumimmat sävyt. Peililinssit ovat puolestaan läpikuultavat ja hehkuvat kullan sekä hopean eri sävyissä.” Thia jatkaa trendikatsausta. Voisikin summata, että tänä keväänä ja kesänä kaikki on sallittu, kunhan aurinkolaseilla säväyttää!

P.S. Minne mun aurinkolasit katosivat? 

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shopin kanssa.

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

OSOITE

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090

AUKIOLOAJAT

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi