Kevätmessut lähestyvät – voita liput ja tule mukaan!

Kevättä rinnassa? Minulla ainakin! Kaipaatko keväisin jotain uutta kotiisi, puutarhaasi tai parvekkeelle? Pelkästään jo uudet kasvit kotona piristävät minua. Kevään suloisimmassa suurtapahtumassa Kevätmessuilla virittäydytään kevättunnelmiin ja inspiroidutaan uudesta.

Osallistu kanssani Helsingin Messukeskuksessa pidettäville messuille ja nappaa viimeisimmät remontointi- ja sisustusideat kotiisi, tuoreimmat vihervinkit puutarhaasi, maistuvimmat yrtit parvekkeellesi  sekä makoisimmat lähi- ja luomuruokaherkut lautasellesi!

Aloitan Kevätmessut torstaiaamuna 6.4. klo 9.30 lehdistöpuheenvuorolla yhdessä Lila Vision’in sisustussuunnittelija ja -toimittaja Riina Ahtolan kanssa.

Lisäksi olen mukana Sisustuksen haasteet kodeissa -paneelikeskustelussa torstaina 6.4. klo 15-15.30 ja sunnuntaina 9.4 klo 15-15.30.  Nähdään messuilla!

KEVATMESSUT17logopvm

Sisustuksen haasteita kodeissa -paneelikeskustelu

Sissarit nostavat esille yleisiä sisustuksen haasteita kodeissa ja tuovat niihin ratkaisuehdotuksia.

Keskustelemassa ovat:

Riina Ahtola, sisustussuunnittelija ja -toimittaja, Lila Visio, Sissarit,

Paula Kallio, sisustussuunnittelija, Paulasisustaa, Sissarit,

Maija Lukkari-Nyman, VT, LKV, sisustussuunnittelija, Maijan Maailma Koti, Sissarit

Paneelikeskustelua vetää:

Anne Lammi, sisustussuunnittelija, Aitu Design, Sissarit

Seuraavassa linkin kautta näet muutkin Sissareiden esiintymisajat Areena-lavalla.

kevatmessut.messukeskus.com/…/sissarit-areena-laval…/

sissarit_musta_pyorea

 

Nyt arvon myös messulippupaketin (2 kpl, arvo yht. 36 euroa) messuille. Osallistu kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Kysymys kuuluu:

Oletko kiinnostunut sisustamisessa trendeistä vai haetko mieluummin ajatonta tyyliä? Perustele kantasi kommenttiosiossa vielä muutamalla sanalla tai halutessasi pitkästi 🙂

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki vastauksensa Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai Fb-julkaisun sosiaalisessa mediassa (vaikka Facebookissa tai Instagramissa), saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin kuinka monella äänellä osallistuit. Huom., kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!