Berkeleyn Carver-laukun onnellinen voittaja!

Maijan Maailmassa käynnistyi kaksi viikkoa sitten kysely, johon vastaamalla osallistui 140 euron arvoisen Berkeleyn Carver-laukun arvontaan!

Minun ehdottomaksi suosikkilaukukseni on noussut tuo samainen viikonloppulaukku. Ensinnäkin, se on laadukas, tilava, ajaton ja kevyt. Lisäksi väri on hyvä – raikas navy-sininen. Väri ei ole vaalea eikä siten herkkä likaantumaan.

Carver-viikonloppulaukku on tiheäksi kudottua kanvas-puuvillaa ja sen vuorimateriaali on myös puuvillaa. Laukussa on kantohihna sekä irroitettava olkapäähihna. Siinä on vuorattu ja vetoketjullinen sisätasku. Koko on juuri passeli 52 x 24 x 30 cm.

Kysyin aiemmin Maijan Maailmassa, mitkä sinusta ovat harraste- tai viikonloppulaukun parhaat ominaisuudet? Meneekö hinta, merkki, laatu vai ulkonäkö edelle vai onko sinulla joitain muita tärkeitä näkökulmia, mitkä vaikuttavat laukkuvalintaasi.

Kyselyyn osallistui valtava määrä ihmisiä, kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta!

Monelle valintaperusteeksi nousi laukun hyvä ulkonäkö ja laatu. Esimerkiksi Lilli totesi seuraavaa:

“Ulkonäkö on tietysti se, mihin kiinnitän ensiksi huomiota. Sen jälkeen alan vasta tutkia millainen laukku käytännöllisyydeltään on. Koko ja laukun kantomahdollisuudet vaikuttavat valintaani. Kestävä materiaali ja hyvä merkki takaavat, että laukun voi ottaa huolettomasti mukaan ja se kestää aikaa.”

Muun muassa koolla, kahvoilla ja hihnoilla on merkitystä  Sannalle:

“Paras laukku on sellainen, joka on laadukas ja kestää kovassakin käytössä. Laukun pitää myös olla sopivan kokoinen, ei saa olla liian pieni tai iso. Laukussa tulee olla kahvat, mutta myös hihna, jotta sitä voi kantaa olalla. Merkillä ei ole niin väliä, kunhan se on kestävä ja kaunis ulkonäkö on plussaa.”

Toisille, kuten Jaanalla oli tarkka käyttötarkoituskin mielessä:

“Kassissa pitäisi olla pari hyvää vetoketjullista sisätaskua. Materiaali ei saisi nuhjaantua eikä koveta pakkasella. Minun harrastelaukun tulisi kestää vähän kosteutta (uimakamat).”

Snapseed

Ja nyt torvet soi, jännitys nousee…

Ja voittaja on Ida-Johanna, paljon onnea! Arvonta on suoritettu Peterin toimiessa onnettarena ja lasten tuomareina – ankarina, mutta oikeudenmukaisina!

Snapseed

Muistathan, että kaikki Berkeleyn tuotteet ovat ostettavissa www.berkeleycompany.fi

*) Tehty yhteistyössä Berkeleyn kanssa. Minun ja nyt  arvottava laukku ovat molemmat saatu Berkeley’ltä. Suuri kiitos!