Kuulaassa ja raikkaassa lookissa juhlasesonkiin

Itsenäisyyspäivää me vietämme tänä vuonna kaveripiirissä. En tosin taida päästä kaveriporukoiden kanssa ihan yhtä upeaan juhlalookiin kuin kuvauksissa. Juhlistamme itsenäisyyspäivää kuitenkin hyvän ruoan ja tunnelman merkeissä.

Onneksi tämä juhlalook sopii koko sesonkiin – pikkujoulu-, joulu- ja uudenvuoden juhlaan. Koko kausi on siis hallinnassa näillä ehostusopeilla. Juhlalookin toteutimme Jane Iredale -mineraalimeikeillä, jotka hoitavat ja virkistävät ihoa! Meikkaajana toimi ihana Miia Ollula.

Nyt Miia kertoo kuinka juhlalook luotiin Jane Iredalen tuotteilla.

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3216Silmämeikki

Miia kertoo: “Luomivärin pohjustukseksi laitettiin ohuesti Iced brown -pohjustusvoidetta, mikä on voidemainen tuote. Lisäksi luomille levitettiin kevyesti puuteria.” Pohjustusvoiteen eli primerin tarkoituksena on pitää luomiväri paikallaan.

Luomivärinä käytimme nestemäistä kuparinhohtoista Brown silk -luomiväriä. Miia jatkaa: “Luomiväriä levitetään koko luomelle. Jane Iredalen luomivärissä on runsaasti pigmenttejä ja se levittyy helposti. Ainesosat ravitsevat herkkää silmänympärysihoa.”

Miia kertoo, että Brown silk -luomivärin päälle voi taputella kevyesti sormella saman sävyistä luomiväriä, esimerkiksi Jane Iredalen Perfectly Nude -paletista Antique gold -sävyä, jolloin nestemäinen hohtava väri pysyy paremmin. Lisäksi Miia täsmentää “Häivytä väri pehmeästi yläluomella mantelinmuotoiseksi. Myös koko alaluomelle tehdään pehmeä häivytys.”

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3244

Rajauksena toimii hyvin runsaspigmenttinen musta luomiväri ripsien tyvessä, mikä näyttää varsin luonnolliselta.

Lisäsimme myös muutaman ripsitupsun tuomaan ripsiin tuuheutta ja harjasimme ripsiväriä sitomaan omat sekä irtotupsut.

Miia osaa myös kertoa, että Jane Iredalen ripsivärin luonnonkuitu lisää ripsien pituutta ja tuuheutta. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty silmiä ärsyttäviä synteettisiä väri- ja säilöntäaineita.

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3274 Meikkipohja

Värivoiteeksi valitsimme Glow Time mineraali BB -voiteen, joka ravitsee sekä kirkastaa ihoa. “Meikkivoiteen joukkoon sekoitin hieman Smooth Affair -pohjustus-/kirkastusvoidetta lisäämään kuulautta. Samaa tuotetta voi käyttää meikinpohjustukseen. En lisännyt puuteria, jotta iho näyttää raikkaan freessiltä!”, Miia täsmentää.

Poskipunaa laitettiin poskipäille myös voidemaisena ja paineltiin ihon pintaan kevyesti sormilla. “Käden lämpö auttaa väriä levittymään tasaisesti iholle”, Miia huomauttaa.

Lopputulos on todella luonnollinen ja hehkuva!

img_3409

Kulmakarvoja täydensimme Eyebrow Pencil -kynällä, jolla saa hyvin tarkasti muotoiltua kulmia tuuheammiksi ja viimeistellymmiksi.

Huulet halusimme täyteläisen tummanpunaisiksi ja käytimme Pure Moist Lipstick -huulipunan sävyä Cindy. Miia jatkaa: “Punassa on todella runsaasti pigmenttejä sekä lisänä hoitavia hedelmäuutteita. Pohjustin ja täydensin huulia ensin huultenrajauskynällä, täyteläisen viininpunaisella Berryllä”.

Miian lisävinkit onnistuneeseen meikkiin

Hyvin onnistuneen meikin tärkeimpiä osia ovat myös hyvät siveltimet yhdessä laadukkaiden meikkien kanssa. Miia lisää: “Itse ihastuin eniten meikkivoidesiveltimeen sekä viistopäiseen luomivärisiveltimeen. Luomivärin häivytyksessä toimii hyvin pehmeä pyöreäpäinen Crease-sivellin.”

Kiitos Miia, näillä vinkeillä on hyvä lähteä sesongin juhliin ja kiitos Riitta, valjastit upeat kuvat!

img_3176

Meikkilookin toteuttajana toimi Miia Ollula

Hän on toiminut kohta 16 vuotta kampaajana sekä kouluttautunut myöhemmin maskeeraajaksi. Tämä tausta on tuonut kisamenestystä maskeerauskilpailuissa kotimaan ohella Kanadassa, Saksassa, Itävallassa ja Englannissa. Miia on päässyt toteuttamaan osaamistaan monissa eri tuotannoissa tv:n, musiikin sekä mainos- ja lehtikuvauksien parissa. Hän työskentelee niin yrityksien kuin yksityisten henkilöiden kanssa. Luovuus sekä joustavuus ovat Miian vahvuuksia ja äärimmäisen palkitsevaksi hän kokee tyytyväisen asiakkaan.

 

tyyli.typo