Lahjakorttiarvonnalle jatkoaikaa

Minulla on kunnia toimia onnettarena kaupungin kaunistavimmassa arvonnassa. Arvontaan osallistumisaikaa on pidennetty, sillä kommenttiboxissa on ilmennyt teknisiä ongelmia, eivätkä kaikki halukkaat ole päässeet osallistumaan. Pahoittelut tästä!

Kysymykseeni vastanneiden kesken arvon Kauneushoitola Kuulaan 164 euron arvoisen lahjakortin. Lahjakortti sisältää A&C- vitamiinien imeytyshoidon. Saman hoidon, josta minäkin olen päässyt nauttimaan. Hoidon tuloksena on kuulas, kosteutettu ja vahvistunut iho. Hoito kestää noin 1,5 tuntia. Hoidon antaa Venla Kauneushoitola Kuulaassa Helsingin Töölössä.

Kysymys:

Kysymme nyt teiltä rakkaat lukijat, minkälaisia tapahtumia te haluaisitte, että Maijan Maailma järjestäisi vanhojen tai uusien yhteistyökumppaneiden kanssa? Koska tuotamme Maijan Maailmaa teille, on tärkeää, että tiedämme toiveenne! Olisiko yhteinen kauneus- tai hyvinvointi-ilta mieleinen, miltä kuulostaa sisustus- ja stailauskurssi? Kenties viini- tai coctail-kurssi tulisi tarpeen tai vaikka esiintymisvalmennus?

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki tapahtumavinkin Maijan Maailman Facebook-sivuilla tai blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai fb-julkaisun sosiaalisessa (vaikka facebookissa tai instagramissa) mediassa, saat kaksi ääntä. Kolmannen äänen saivat ne, jotka tulivat moikkaamaan meitä myymälään monday TO sunday HOME -myymälään 19.11.2017 (lue juttu täältä).

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan julkaisun alhaalla sijaitsevaan kommenttiboksiin, kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisesta!

Lahjakortin arvonta (arvo 164 euroa) suoritetaan maanantaina 19.12.

maijanmaailma.logo-2r

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

Puh. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas