Kynttilöitä ja muita hurmaavia tuoksuja

Minä olen niitä, joiden kodin sisustus ei tule koskaan valmiiksi. Varmaan huono paljastus sisustussuunnittelijalta. Suurilta linjoiltaan kotini sisustushomma on kyllä valmis, mutta haluan aina jotain uutta pientä, vanhaa jäähylle tai jäähyllä ollutta esille. Huumaannun jostakin ja kyllästyn johonkin – useimmiten vain hetkeksi.

Hetkeksi hylätyt esineet löytyvät usein pian takaisin sydämeeni rakkaampana kuin ne olivat sivuun siirrettäessä. Tällä hetkellä huumaavat huonetuoksut  ja tuoksukynttilät eivät ole ainoa asia, joilla olen sekoittanut päätäni. Olen mennyt sekaisin jouluvaloista, joulun odotuksesta ja joulukukista.

mm-maijan-joulu-6938Huonetuoksut ja tuoksukynttilät saavat ajatukseni kuitenkin lentämään – haikailemaan kesää, ulkona kuivuvia puhtaita lakanoita ja mökkimme puutarhakukkia. Talvisista ja voimakkaan myskisistä tuoksuista en innostu.

Helsingin Uudenmaankadulla sijaitsevasta SOFiNAH’sta löytyy Laboratorio Olfattivo -merkiltä laaja valikoima huonetuoksuja ja Nineteen Candel -kynttilöitä. Sain valita suosikkini molemmista tuotteista, eikä tehtävä ollut helppo. Huumaannun tuoksuista ja haluaisin valita niistä useamman, mutta saan valita itselleni vain yhden molemmista tuotesarjoista – mielitiettyni.

Laboratorio Olfattivon valikoima on laaja ja merkiltä löytyy monta vaihtoehtoa, jotka voisin viedä kotiini. Ei pelkästään tuoksuksi vaan myös kaunistamaan kylpyhuonettani tai vaikka makuuhuoneemme ikkunalautaa. Sitruuna, ruusu, puhdas pyykki – ne tuoksut löydän heti.

Huonetuoksut ovat yksinkertaisen kauniissa lasipulloissa, ne sopivatkin sisustukseeni. Pullomaisiin 200 ml diffuusereihin kuuluu myös puutikut. Tikut tuovat tuoksun huoneilmaan ja näin tuoksu täyttää huoneen lempeästi.

www.laboratorioolfattivo.com/en/mm-maijan-joulu-6927

Tuoksukynttilät

Minulle kaikki tuoksut tuovat mieleen muistoja, paikkoja, tunteita ja tilanteita. Kirjailija, surffari ja nyt myös tuoksukynttiläsuunnittelija Geoff on kehittänyt kokoelman uniikkeja tuoksukynttilöitä. Nämä kynttilät valetaan valkoisiin keraamisiin astioihin. Pakkaus puolestaan valmistetaan kierrätysmateriaalista. Etiketit tehdään käsin vintage-painokoneella. Käsityötä alusta loppuun asti – minä arvostan!

Kynttilät etiketteineen ja pakkauksineen tehdään Californian rannikolla sijaitsevassa Topanga-kanjonissa. Alue on karun kauniilla luonnolla inspiroinut muusikoita, kirjailijoita ja vapaa-ajattelijoita kautta aikojen. Kynttilöissä tuoksuvat mm. yrtit, puulajit, katajanmarja sekä bergamotti, joka vie minut ajatuksissani teelajeihin ja aamuhetkiin.

www.19candles.com

maijan-maailma-sofinah-6095

Näitä tuoksuja voit hankkia itsellesi tai ystävällesi lahjaksi SOFiNAH’sta

SOFiNAH on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa. Valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite:

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh: +358(0)44 5668090

Aukioloajat:

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/?fref=tsa

info@sofinah.fi

kotona.typo