Lapuan Kankurit – Pohjanmaan lahja

Lapuan Kankurit tuo iloa suomalaisille ja koko maailman sisustajille. Yritys toteuttaa myös intohimoni – laadun, kotimaisuuden ja tyylikkyyden.

Lapuan Kankurit on perheyritys, jossa tekstiiliosaamista on ollut jo useamman sukupolven ajan ja yritys viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlapäivää! Lapuan Kankurit on investoinut kotimaan tuotantoon, mutta jo yli puolet heidän tuotteistaan viedään ulkomaille. Mahtavaa, jos näitä tuotteita pääsisi näkemään ja tuntemaan vaikka koko maailma!

Me kävimme Riitan kanssa Kaurilan tilaussaunalla ja kuvasimme Lapuan Kankureiden tekstiilejä. Heidän pellavapyyhkeensä, laudeliinansa, villashaalinsa ja käsipyyhkeensä ovat mahtavia mökille tai kotiin.

lapuan kankurit-6473
Olen kietoutunut SAAGA UNI-mohairvilttiin (hinta 139,90 euroa) ja MAIJA-peittoon (hinta 109,90 euroa)

Lapuan Kankureiden tuotteet ovat myös monikäyttöisiä eikä mitään tuotetta voi ainakaan käyttää väärin. Pöytäliina voi olla yhtä lailla päiväpeitto tai tilanjakaja. Hyvin hoidettuina parhaista materiaaleista tehdyt tuotteet kestävät aikaa ja modernin klassinen tyyli takaa ajattomuuden. Eettisen sisustajan unelmatuote!

lapuan kankurit-6525
Seinällä roikkuu Terva-pyyhkeitä. Niitä löytyy lukuisissa väreissä ja väri-komboissa sekä kolmessa eri koossa. Hinnat 16,90 euroa-59,90 euroa.

Lapuan Kankurit käyttää tuotteissaan vain luonnollisia materiaaleja: villaa, mohairia, tenceliä sekä pellavaa ja valmistaa tuotteensa ekologisesti. Rakastan aidon pellavan tuntua intohimoisena luonnonmateriaalien ystävänä.

Lisäksi Lapuan Kankureiden tuotteet ovat ajattomia ja väritykseltään raikkaita. Ohuissa pellavapyyhkeissä on parasta,  että ne ovat kevyitä ja kuivuvat nopeasti.

Omia suosikkejani Lapuan Kankureiden valikoimissa ovat MERU-pellavapeitot ja -pöytäliinat, USVA- ja MAIJA-pyyhkeet, TSAVO- ja TERVA-kylpypyyhkeet ja, ja, ja – apua, en osaa edes valita, niin kauniita tuotteet ovat!lapuan kankurit-6556

Kaurilan Sauna on puolestaan puulämmitteinen tilaussauna Vanhassa Meilahdessa. Se sijaitsee aivan lähellä keskustaa, mutta paikassa, jossa aika tuntuu pysähtyneen.

Suosittelen saunaa kaikille, vaikka tyttökaveriporukalle, mutta lähes vaadin teitä viemään ulkomaiset vieraanne Kaurilan löylyn lämpöön! Toki ainoastaan, jos haluatte tarjoilla vieraillenne ikimuistoisen kokemuksen!

lapuan kankurit-6630
Harmaa TERVA-pyyhe on valmistettu pestystä pellavasta sekä tencel-puuvilla-yhdistelmästä.

 

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankureilla arvostetaan kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Heidän työtapoihinsa kuuluvat vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

www.facebook.com/lapuankankurit/

www.instagram.com/lapuankankurit/

 

Kaurilan Sauna

on tunnelmallinen puulämmitteinen tilaussauna Vanhassa Meilahdessa, lähellä Helsingin keskustaa. Rakennus on 1800-luvulta ja sen ainutlaatuinen tunnelma sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin, kokouksiin ja illanviettoihin, hemmotteluihin sekä muihin tärkeisiin elämän hetkiin.

punsseli.fi/kaurilan-sauna

Heikinniementie 9

00250 Helsinki

Tiedustelut ja varaukset:

Saara Lehtonen
+358505973359

Artikkeli on tehty yhteistyössä Lapuan Kankureiden kanssa. Tuhannet kiitokset myös Saaralle Kaurilan Saunan lainasta!