Kjaer Weis – luonnonkosmetiikan supertähti

Uusi luonnonkosmetiikan supertähti, Kjaer Weis, on meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luksusmeikkisarja.

Kjaer Weis luotiin todelliseen tarpeeseen. Markkinoilta oli jo pitkään puuttunut luonnonkosmeettinen meikkisarja, jonka tuotteet paitsi että täyttäisivät meikkitaiteilijoiden vaatimukset, myös näyttäisivät upeilta ja tyylikkäiltä. Vuosien tutkimuksen ja kehitystyön jälkeen Kirsten Kjaer Weis loi nimeään kantavan meikkisarjan. Sarja on myös monien ammattimeikkaajien suosiossa.

Pakkaukset ovat  tyylikkäitä punaisine kierrätetystä pahvista valmistetuin kuorin ja itse tuote on aseteltu korumaiseen metallirasiaan. Rasia on suunniteltu kestämään vuosia ja jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävissä. Myös täyttöpakkaukset, jotka kiinnittyvät rasiaan magneetin avulla, on pakattu kierrätettävään pahviin. Ekohenkisyys uppoaa minuun. Kjaer Weis -tuotteet eivät sisällä iholle haitallisia kemikaaleja eikä tuotteita testata eläimillä.

Kjaer Weis -tuotteet peittävät ihon pieniä virheitä. Tuotteen luonnolliset ainesosat ravitsevat ihoa. Kjaer Weis -tuotteilla meikkaamisen luvataan tekevän iholle hyvää! Dots’in kuvauksissa (katso linkki) minut meikattiin Kjaer Weisin meikeillä, mutta nyt minä sain Jolie shopista Kjaer Weis -meikkituotteet pitempiaikaiseen testikäyttöön. Myöhemmin tulen Maijan Maailmassa kertomaan kokemuksistani – ovatko tuotteet yhtä ihania kuin luvataan!?

Kuvausmeikin loihti Jolien Emmi käyttäen seuraavia tuotteita:

Kjaer Weis Valoöljy:

Tämä ainutlaatuinen kauneuseliksiiri luo kasvojen iholle upean hehkun. Öljyseerumin salaisuus on nuoruuden lähteeksikin kutsuttu Dioscorea Batatas, kiinalainen jamssi.

Kjaer Weis Meikkivoide

Sävy Paper thin

Monikäyttöinen meikkipohja, jota on helppo työstää joko aivan ohueksi tai tarvittaessa todella peittäväksi. Jättää iholle puolimattaisen, unelmankevyen lopputuloksen, joka pysyy koko päivän.

Kjaer Weis Luomiväri

Sävy Onyx

Luomivärin silkkinen koostumus levittyy kauniisti ja tasaisesti. Pigmenttistä väriä on helppo kerrostaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Sävy Cloud Nine

Tämä sävy on vaalein Kjaer Weisin luomiväreistä. Sen hillitysti kimaltava shampanjan sävy sopii niin pohjasävyksi koko luomelle kuin highlighteriksi.

Sävy Wisdom

Wisdom on Kjaer Weisin suosituimpia luomivärisävyjä. Kaunis, kaikille sopiva sekoitus harmaata, ruskeaa ja violettia. Monipuolinen sävy niin arkeen kuin juhlaankin.

Rajauskynä Alima Pure Ink

Pigmenttirikas hiilenmusta silmänrajauskynä on juuri sopivan pehmeä, jotta se liukuu iholla ja on helppo levittää.

Kjaer Weis Poskipuna

Sävy Happy

Helposti levittyvä voidemainen koostumus sulautuu ihoon kauniisti jättäen kuulaan pinnan. Hoitava koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

Kjaer Weis Kuultotuote poskipäille 

Sävy Radiance

Korosta tällä voidemaisella highlighterilla kasvojesi kohtia, joihin haluat valon osuvan kauniisti.

Kjaer Weis Huulipuna

Sävy Empower

Ylellinen huulipuna, jonka samettinen koostumus ravitsee ja pehmentää huulia karitevoin sekä jojoba- ja ruusunmarjaöljyjen avulla.

Meikin kiinnitys Couleur Caramellin Silkkipuuterilla

Silkkipuuterissa on vain yksi sävy. Se sopii hyvin kaikille ihosävyille.

Kjaer Weis Ripsiväri

Sävy musta

 

Jolie shop

Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
puh. 040 562 4843

Aukioloajat:

Ma-pe 10–19, la 10–16

www.jolie.fi