Maijan talvilook à la Annika ja Thia

Uusi vuosi, uudet kujeet. Aika ärsyttävä sanonta, muuten. Minulla kuitenkin jatkuvat samat kujeet kuin viime vuonna, hiukan vain tuunattuina. SOFiNAH shop’in Thia ja Annika tuunasivat ensimmäisinä vaatekaappiani.

Samalla he loivat minulle kaksi vaatetyyliä – Busy Day ja Lazy Day.

Busy Day

Tässä asussa naisellinen Le Mont St Michel -hame yhdistyy klassiseen Aiayu-ruutuhuiviin, harmaaseen MASKA-neuleeseen sekä herrainkenkiin.maijan-maailma-sofinah-5822

Keventävä vinkki

Neuleen hihoja kannattaa aina kääriä ylöspäin, jotta kapeat ranteet pääsevät esille! Tämä asu edustaa muunneltavuutta täydellisesti! Hame toimii kivasti pelkän topin ja korkokenkien kanssa rentoihin illanistujaisiin.

maijan-maailma-sofinah-5837
Jane Koenig & Dogeardin hopeakoru koristaa sormeani hauskalla tyylillä. Sormeen yläosaan jättäytyvä sormus on mallina minulle uusi tuttavuus.

maijan-maailma-sofinah-5743

Lazy Day

Asussa kimonotyylinen Stig P -merkin printtimekko saa ryhdikkyyttä MDK-merkin mokkatakista. Aiayun muhkea pipo ja kaunis neulepussukka antavat asuun lämpöä ja pehmeyttä. Tähän tyyliin sopivat mainiosti minimalistiset Jane Koenig & Dogeardin hopeakorut.maijan-maailma-sofinah-5761

maijan-maailma-sofinah-5774
Kengät omat, Acne.

Naiset SOFiNAH’in edessä ja takana

SOFiNAH shop’ia pyörittävät ihanat Thia Schulman ja Annika Wallden, jotka ovat lapsuudenystäviä  jo 30 vuoden takaa. Yhdessä he unelmoivat pitkään perustaa oman vaatekauppansa ja neljä vuotta sitten unelma toteutui. SOFiNAH shop on paljon enemmän kuin vaatekauppa, se on muotia rakastaville ystävättärille elämäntapa ja intohimo.

Thian ja Annikan filosofiaan kuuluvat hyvinvointi ja muiden kunnioittaminen, kaikilla elämän alueilla. “Ihanien asiakkaidemme palveleminen sekä liikkeessämme että verkkokaupassa on lähinnä sydäntä. Pyrimme aina antamaan asiakkaillemme ostoskokemuksen, joka on sekä yllättävä että mielekäs”, Annika toteaa. “Haluamme, että SOFiNAH shop on kuin toinen olohuone asiakkaillemme, jonne voi tulla inspiroitumaan, katsastamaan uudet trendit ja nappaamaan mukaan kotiin omien suosikkimerkkien helmet”, Thia lisää.

maijan-maailma-sofinah-6089

Tyyliltään SOFiNAH shop’in omistajattaret ovat melko erilaisia. Thia kuvailee itseään enemmän boheemiksi ja kokeilevaksi, Annika puolestaan klassisen tyylikkääksi. Valikoimaan valitaankin aina vaatteita ja asusteita, jotka inspiroivat ja sytyttävät joko Annikan tai Thian. Tämä mahdollistaa sen, että kaupasta löytyy paljon erityylisiä vaatteita, kuitenkin niin, että vaatteet ja asusteet ovat esteettisesti helposti yhdisteltävissä eri kokonaisuuksiin.

 

tyyli

“Vaadimme ruoaltamme laatua, mahdollisimman lähellä ja järkevästi tuotettua, ja sitä samaa haluamme vaatemerkkiemme edustavan, tyylistä tinkimättä”, Annika ja Thia toteavat yhteen ääneen. “Edellä kuvattu ei ole helpoin yhdistelmä ja halutunlaisten vaatemerkkien löytäminen on haaste. Tämä on kuitenkin osa yrittäjyyttä ja nautinto on suuri, kun vihdoin löydämme juuri sitä, mitä me olemme etsineet!”

Huomaan, että näille naisille on suuri nautinto, kun he saavat tehdä työtä, jota rakastavat!

SOFiNAH’in stylistivinkkejä minulle ja Maijan Maailman lukijoille

“Valikoimamme on aina helposti lähestyttävä ja vaatteet taipuvat moneen menoon. Laadukkaat, miellyttävät materiaalit sekä eettinen valmistus ovat merkkiemme yhdistäviä tekijöitä. Samoilla vaatteilla saa helposti eri tilaisuuksiin toimivia kokonaisuuksia asusteita vaihtamalla tai lisäämällä. Joskus kokonaisuuteen saa uutta ilmettä pelkästään vaihtamalla vaikkapa huulipunaa. Kun vaate sekä istuu täydellisesti että tuntuu hyvältä käytössä, meillä naisilla on kaunis ja itsevarma olo. Pukeutuminen on siis kokonaisvaltaista!”

Täsmävinkkejä:

  • Osta aina omalle kropallesi, omalle tyylillesi sekä omaan tarpeeseesi.
  • Satsaa materiaaleihin. Tuuleta ja hoida vaatteitasi hyvin.
  • Opettele kroppasi mittasuhteet sekä kerrospukeutumisen salat. Silloin vaatteet ovat jatkuvasti käytössä.
  • Vastakohdat kiehtovat aina. Väreillä saa leikkiä, mutta vaikka asu olisi kokonaan musta, pinnoilla voi saada kivasti efektiä yksiväriseen asuun. Vaikkapa kiiltävä & matta, kova & pörröinen/silkkinen, esim. nahka/mokka & mohair/silkki.
  • Asuun luot illuusiota myös yhdistelemällä tyköistuvaan alaosaan löysän paidan ja tyköistuvaan paitaan puolestaan alaosan, jossa on kivasti volyymia.

Asun ilmettä saa helposti mielenkiintoisemmaksi lisäämällä kokonaan erityylisen asusteen.

Valitse esim:

  • Naiselliseen asuun: herrainkengät
  • Farkkuasuun: swarovski-korvakorut tai korkokengät
  • Työasuun: sporttiset asusteet (toppatakki tai muhkea pipo & lenkkarit)
  • Vintagemekkoon: trendikkäät tai terävät asusteet jne.

Kiitos Annika, Thia ja Riitta, mahtava kuvauspäivä Riitan studiolla, mahtava tyyli, mahtava tunnelma. Rakkautenne työtänne kohtaan välittyy kaikkialle!

 

tyyli.typo

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shop’in kanssa. Vaatteiden ja asusteiden hinnat sekä saatavuuden voit tarkistaa suoraan myymälästä.

Huom, SOFiNAH shopissa on alkanut ALE -30%!

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa. Valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite:

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh: +358(0)44 5668090
Aukioloajat:

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi