Mitä toivoa alkaneelta vuodelta?

Tästä vuodesta tulee upea, sellainen fiilis minulla on. Ainakin helpompi kuin viime vuosi – ainakin sitä saa toivoa.

Tämä ei ole edes paljoa toivottu, sillä viime vuosi oli yksi vaativimmista vuosista, joita olen kahlannut läpi – hyvässä ja pahassa. Olen rämpinyt yli remontin, keinottelevan yrittäjän, vesivahingot, asunut väliaikaisesti hotellissa. Olen takonut päähäni sisustamisen oppeja kesken pahimpien kiireiden niin yrittäjänä kuin yksityiselämässänikin. Selvisin kaikesta, valmistuin sisustussuunnittelijaksi, vein kunnialla vuoden loppuun yrittäjänä ja pääsin muuttamaan uuteen kotiimme. Sain paljon uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, jopa ystäviä – siitä olen kiitollinen! Koin väsymystä, turhautumista, rakkautta, uskomatonta kärsimättömyyttä ja sitä myöten kärsivällisyyttä, koin myös inhoa. Viimeisestä tunteesta selvisin ja käänsin sen sääliksi, myöhemmin unohdin – ehkä jopa annoin anteeksi.

Silti vuosi on ollut yksi parhaista – kasvattava ja palkitseva. Minä olen saanut paljon uskomattoman upeita hetkiä Maijan Maailman sekä palvelutoimistoni Maijan Maailma Kodin parissa. Selkeyttääkseni, te luette juuri nyt Maijan Maailmaa, ja Maijan Maailma Koti puolestaan tarjoaa asumiseen liittyviä palveluja (voit lukea palveluista lisää täältä), joihin osa teistäkin on ollut osallisena – asiakkaina tai yhteistyökumppaneina. Kiitos siitä, vuosi on ollut mahtava!

Minä en ole koskaan haaveillut olevani mitään erityisen suurta. Paljon suurempaa olen saanut kuin koskaan olen haaveillut. Perheen, rakkaat lapset ja miehen sekä inspiroivan työn. Jopa terveyden, rakkauden ja lojaalin ystäväpiirin.

Ympärilläni on ollut myös surua, sairastumisia, ja menetyksiä, mitkä ovat tehneet minusta melko realistisen elämän suhteen. En tee tarkkoja suunnitelmia elämän kulkuun, sillä elämä on yllätyksellistä, eivätkä yllätykset ole aina mieleisiä. Kuitenkin toivon, että saan tehdä eläessäni sitä mistä nautin. Sitä toivon kaikille. Aina se ei ole tietenkään mahdollista, elämään kuuluu luopuminen, jousto, toisten eteen tehtävät uhraukset ja uurastus.

Mutta usein nautinto teoissa ja työssä näkyy, ja se johtaa parempaan lopputulokseen. Nautin suuresti perheestäni, ystävistäni, työstäni, pyrin syömään hyvin sekä urheilemaan. Tänä talvena lähdemme perheen kanssa aurinkoon, sitä odotan. Tyttäreni täyttää myös 12 vuotta, pian hän on jopa virallisesti teini-ikäinen. Lapsen kasvaminen isoksi on upeaa, mutta samalla hiukan pelottavaa. Voi, minne nämä vuodet hupenevatkaan.

Kaikkein eniten haluan silti tänä vuonna kehittää osaamistani, palvelujani, olla parempi äiti ja vaimo sekä ystävä. En siksi, että pelkästään haluaisin saavuttaa jotain, vaan siksi että nautin siitä. Mutta, ei siinä, että haluan saavuttaa jotain ole mitään pahaakaan. Saavuttamishalu voi viedä minut itsetutkiskeluun, parempaan eloon ja viedä vaikka Suomea nousuun. Hampaita kiristämällä syntyy harvoin hyvää, mutta minä rakastan tavoitteita – rakkaus tuottaa usein positiivisia ilmiöitä. Tavoitteista minä en ota kuitenkaan stressiä, ainoastaan ne lennättävät minua eteenpäin.

Lupaan tulevana vuonna stressata vähemmän ja rakastaa enemmän. En saata itseäni tietoisesti stressaaviin tilanteisiin (en aio muuttaa tai ainakaan itse remontoida – no, ehkä mökillä :)), mutta sen minkä teen, teen intohimolla ja rakkaudella!

Palvelut

Tiesithän, että Maijan Maailma Koti -palvelutoimistoni myy huoneistoja ja kiinteistöjä, sisustussuunnittelee sekä tarjoaa juridisia palveluita. Hallitsen asumisasiat monipuolisesti. Asunnon arvoon ja sisustamiseen liittyvä arviointikäyntini on ilmainen. Soita p. 040-1464688 tai pyydä tarjous mailitse maija@maijanmaailma.fi.

kuvakooste2016

kotona.typo