Mat Catering – kaupungin maukkain lounaspaikka

Vaikka asun ja samalla siis kotitoimistoni sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa, käyn harvoin lounaalla. Tapaan syödä kotona edellisen päivän illallisia tai kipaisen ruoan lähikaupasta Anton & Antonista.

Jos menen lounaalle, toivon lounasruoan olevan parempaa kuin koti- tai noutoruoan. Mikäli joskus ehdin lounaalle ajan kanssa, viihtyisä ympäristö kruunaa lounastauon.

MM Mat-4729

Mat Catering, on yksi niistä lounaspaikoista, joihin mielelläni menen, vaikka se sijaitsee kaupunginosien päässä suhteessa kotiani. Mat tarjoilee buffetlounaalla ruokaisia salaatteja, liha- ja kalaruokia ja keittoja. Tarjolla on myös mm.  minipizzoja, skonsseja, kasvisruokia, makeita leivonnaisia sekä ruokakaupan tuoretta leipää.
Buffetpöydästä ruokailija valitsee take away -rasiaan tai lautaselle mieleisensä ruoat, jonka jälkeen henkilökunta punnitsee annoksen. Tämän jälkeen asiakas maksaa annoksen painon mukaan ja nauttii lounaansa paikan päällä tai ottaa ruoan mukaansa. Valikoimasta löytyy ruokarajoitteiselle myös maidotonta, viljatonta ja soijatonta ruokaa.
Mat Catering’ssa on myös kauniin näköistä, voisi sanoa, että jopa yllättävän kaunista, sillä rakennuksen julkiasu ei antaisi ymmärtää sisätilan olevan niin viihtyisän ja kodikkaan Lisäksi astiasto koostuu – vaikka mistä. Ruokailuastiat ovatkin ihanaa kaiken karvaista sekamelskaa. Tässä paikassa voi todella sanoa viihtyvänsä!

MM Mat-4719 MM Mat-4723 MM Mat-4744 MM Mat-4792

Mat Catering & Ruokakauppa

Osoite:

Iso Roobertinkatu 20-22

00101 Helsinki

Puhelin:

045-1101588

Auki:
ma klo 10-16
ti-pe klo 8.30-18 ja
la 11-16
su suljettu
Buffetlounas ma-pe klo 11-14
Lounaslistan löydät Mat Catering’in  Facebook-sivuilta.
vapaalla.typo