Skincity kaunistaa kiireisen työläisen ja rennon lomalaisen

Te, jotka tunnette minut henkilökohtaisesti tai blogini kautta, tiedätte, että olen viime vuonna tehnyt paljon töitä. Kiirettä on siis pitänyt. Pitkiä päiviä ja toisinaan liian vähän omaa aikaa. Sen vuoksi vapaa-ajankäytöstäni olen erityisen tarkka.

*kaupallinen yhteistyö Skincityn kanssa

Jos voin tehdä asian haluamaani kellonaikaan ja sitoutumatta tiettyyn paikkaan, niin teen näin mielelläni, ja loppuajan jätän perheelle, ystäville ja urheilulle.

Saatesanojeni ansiosta ymmärrätte vielä paremmin, miksi innostuin Skincityn konseptista. Skincity ei ole vain ammattikosmetiikan nettikauppa. Se on paljon enemmän – nimittäin myös ihonhoitoklinikka netissä. Homma toimii niin, että asiakas tekee ihotestin Skincityn sivuilla osoitteessa skincity.com. Et ole testin suhteen sidottu aikaan tai paikkaan – minä tein testin mökillä. Testi on ilmainen, helppo ja nopea, vastaat kysymyksiin ihonhoitorutiineistasi ja -tavoitteistasi sekä ihotyypistäsi. Halutessasi voit lähettää testin mukana kuvan vaikkapa oman ihosi ongelmakohdasta. Testin ja kuvien pohjalta kosmetologi tekee veloituksetta 1-3 arkipäivän kuluessa ihon kuntoa ja toiveita vastaavan suosituksen sinun ihollesi sopivista ihonhoitotuotteista ja -rutiineista ilman ostopakkoa. Suosituksen tekee siis ihan oikea ihminen, Skincityn oma kosmetologi, ei robotti. Skincityn kosmetologit auttavat myös arkisin ihonhoitoon ja ihonhoitotuotteisiin sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa asiakaspalvelussa puhelimen, mailin ja chatin välityksellä. Skincity-ihonhoitoklinikka tulee siis sinun luoksesi missä ikinä oletkin, sinun ei tarvitse lähteä palvelua kohti.

Skincityn nettikaupasta löytyy laaja valikoima ammattitasoisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Kosmetologi katsoi minulle sopiviksi ihonhoitotuotteiksi Paula’s Choice -sarjan tuotteet. Sikäli myös kiva, että tuotteet ovat minulle täysin uusia tuttavuuksia. Merkin lanseerasi vuonna 1995 yhdysvaltalainen Paula Begoun, joka on bestseller-kirjailija ja arvostettu asiantuntija ihonhoidossa. Innoituksen tuotesarjan kehitykseen hän sai omien iho-ongelmiensa kautta, kun sopivaa hänen ihoaan ärsyttämätöntä tuotetta ei löytynyt muiden sarjojen tuotteista. Paula’s Choice sisältää 100 erilaista tuotetta, jotka kaikki ovat antioksidantteja ja ihoa korjaavia sekä ihon suojakerrosta vahvistavia ainesosia sisältäviä hajusteettomia tuotteita. Ihanaa päästä kokeilemaan minulle täysin uutta sarjaa! Muistathan, ettei Skincityn kosmetologi välttämättä ehdota sinulle samaa sarjaa kuin minulle, sillä yksilöllinen arvio tehdään aina jokaisen testin tehneen asiakkaan kohdalla. Ja Skincityn noin 60 tuotesarjasta (mm. Jane Iredale, Clarins, SENSAI jne.) on mistä valita. Skincity on kaikkien merkkiensä valtuutettu jälleenmyyjä.

En siis vain tee ihotestiä milloin haluan, tilaa tuotteita netistä missä ikinä satun fyysisesti olemaan, vaan tuotteet saan tilattua myös sinne missä olen. Tuotteiden toimitus on aina veloituksetonta Postin toimipisteisiin ja Budbeen toimialueella (pääkaupunkiseudulla sekä tietyillä alueilla Turussa, Tampereella ja Oulussa) myös suoraan kotiin. Kaikki lähetykset tulevat kauniisti pakattuina ja tilausta tehdessäsi kassalla voit valita haluatko veloituksetta mukaan tuotenäytteitä, Skincityn meikkipussin ja kestokassin sekä Kokeshi-nuken. Kosmetiikan lisäksi voit tilata myös oheistuotteita kuten hiuspantoja, kosmetiikkalaukkuja, varatalokuorintaharjoja jne. Ja niin hyvä on toiletti-laukku on, että tyttäreni halusi omia sen itselleen. En antanut, vaan kehotin häntä tekemään oman ihotestinsä ja tilaamaan ihan omat hänen ihollensa sopivat tuotteet ja oheismateriaalit.

 

P.S. Skincity ihonhoito-oppaasta löytyy paljon inspiroivaa tietoa ja vinkkejä ihonhoidosta sekä ennen & jälkeen -kuvia Skincityn asiakkaista. Mukavaa kesälukemista!