Matkalla nuoruuden lähteelle – ihonhoitoprojektini osa 3

Ihonhoitoprojektini etenee. Kotihoitona käyttämäni neulausrullan lisäksi olemme aloittaneet säännöllisen mikroneulaussarjahoidon Kauneushoitola Kuulaassa.

“Tavallisia ihmisiä, todellisia tuloksia” -hoitohaasteessa Kauneushoitola Kuulas hoitaa ihoani Environ-menetelmällä. Haastetta on takana muutama kuukausi. Voit lukea Matkalla nuoruuden lähteelle -ihonhoitoprojektini osat ja 2 linkkien takaa. Nyt olemme aloittaneet ensimmäisen mikroneulaussarjahoidon sekä siirtyneet astetta vahvempiin kotihoitotuotteisiin.

Mikä ihmeen mikroneulaus?

Mikroneulaus on hoitomenetelmä, jossa iho läpäistään tuhansilla mikroskooppisilla kanavilla. Toisin sanoen ihoa vahingoitetaan tavalla, joka käynnistää ihon omat, luonnolliset korjausmekanismit. Se on huipputehokasta, kun hoito tehdään hallitusti.

Mikroneulaukseen käytetään telaa tai neulauskynää, joka näkyy videolla. Neulauskynällä neulat lävistävät ihon ikään kuin piikikäs leimasin kohtisuoraan. Kosmetologini Venla voi myös hoidon kuluessa säätää neulan pituutta, esimerkiksi silmien ympärille lyhyempää. Toisaalta kynällä käsiteltävä alue on aika pieni verrattuna telaan, jolla tullaan tekemään hoito minulle myöhemmin.

Kauneushoitola Kuulaan Venla kohdistaa hoidon minuun niin, että ihossani alkaa muodostua lisää kollageenia ja elastiinia. Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että kummatkin ovat ihon joustavuudesta ja kimmoisuudesta vastaavia sidekudossäikeitä. Kollageeni ja elastiini saavat ihon juonteet tasoittumaan ja ihon pinnan alla odottavien valovaurioiden esiintulo hidastuu. Mahtavaa, syntyneitten vaurioiden esiin tulemiseen voidaan vaikuttaa hidastavasti ja korjata jo syntyneitä vahinkoja! 44-vuotiaana en halua ottaa vastaan enempää juonteita, maksaläiskiä ja muita ihon virheitä kuin on pakko. Naururyppyjä ei lasketa, niille voin sanoa hellästi – pysykää vanhat, tervetuloa uudet!

Tavoitteet

Tavoitteet hoidosta ovat suuret, eikä mikään tapahdu yhdessä yössä. Juuri siksi mikroneulaus tehdään aina sarjahoitona. Kun noin 4-8 hoitokertaa seuraa toistaan riittävän nopeasti, tulokset voimistuvat nousujohteisesti. Mikroneulaussarjan pituus, hoitovälit ja neulojen pituudet on räätälöitävä jokaiselle yksilöllisesti. Sopivan yhtälön tekemiseen tarvitaan aina kokenut ja koulutettu kosmetologi.

dav
Ennen mikroneulausta iho puudutetaan geelimäisellä pintapuudutusaineella, jottei mikroneulaus satu. Puudutuksen ansiosta et saa kaunistautumisen lisäksi jännityksestä kipeitä hartioita hoitotulokseksi. Kelmu lisää aineen vaikutuksen ilmenemistä.
dav
Heti hoidon jälkeen iho näyttää hurjalta, kuin auringon polttamalta. Seuraavana päivänä iho on kuitenkin jo hehkeä ja kuulas.

Kuten kuvasta näkyy, heti neulauksen jälkeen iho näyttää kuin auringossa kärähtäneeltä. Iho on myös hiukan turpeinen. Lapset totesivat, että näytän oudolta hoidon jälkeen. Jo seuraavana päivänä iho kuitenkin hehkuu kauniimmin kuin ennen hoitoa. On muistettava, että tämäkin on vain välivaihe. Todellisia, pintaa syvemmälle meneviä tuloksia, odotellaan loppuvuodesta.

Uudet kotihoitorasvat

Olemme siirtyneet myös askeleen eteen päin ihonhoitotuotteissani. A-vitamiinin ja muiden antioksidanttien sekä peptidien (* määrä nousee hoidon edetessä. A-vitamiinia lisätään asteittain, että iho tottuu vitamiiniin eikä liian nopeasti lisätty a-vitamiinimäärä aiheuta ihossasi punoittavia reaktiota.

Nyt olen saanut uuden C-Quence -seerumin käyttööni. Tämä seerumisarja on kehitetty nimenomaan korjaamaan maksimitehoilla näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Mielenkiintoista on, että C-Quence -seerumit (joita on neljää eri vahvuutta, 1-4) valmistetaan asiakkaalle “henkilökohtaisesti” tilausten mukaan. Tällöin tuote on käyttäjälleen aina mahdollisimman freshiä ja tehoaineet aktiivisia.

MM raasepori-1593
Uusin kotihoitotuotteeni on C-Quence 2. Seerumia käytän aamuin ja illoin muiden tuttujen tuotteiden ohella.
MM raasepori-1608
Matka nuoruuden lähteille jatkuu!
*) Peptidit eivät ole mikään yksittäinen aktiiviaine (kuten vaikka A-vitamiini), vaan niitä on erilaisia. Kemiallisesti peptidit ovat lyhyitä aminohappoketjuja, joita eri tavalla koostelemalla (vähän kuin lego-palikoita yhdistelemällä) voidaan käynnistää ihossa erilaisia reaktioita. Environ tuotteissa käytetään peptidejä, jotka pystyvät stimuloimaan sidekudossäikeiden synteesiä ja ehkäisemään niiden hajoamista. Peptidit ovat kosmetiikan aktiiviaineiden laajassa joukossa todella lupaava ja konkreettista vaikutusta osoittanut aktiiviaineryhmä. On kuitenkin syytä muistaa, että niitäkin on markkinoilla erilaisia, eivätkä kaikki ole automaattisesti tehokkaita.
hyvinvointi.typoTehty yhteistyössä Environin kanssa.

Voit lukea lisää tuotteista www.vitamion.fi -sivujen kautta ja kielitaitoisille löytyy lisäinfoa www.environskincare.com -sivuilta

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

p. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas