Matkalla nuoruuden lähteille – tilinpäätöksen aika lähestyy

Vuoden kestänyt Environ’in Tavallisia ihmisiä, todellisia tuloksia -hoitohaaste alkaa pian tulla päätepisteeseensä. Matkani nuoruuden lähteille on ollut mielenkiintoinen, ei lainkaan takkuinen.

Olen nyt käyttänyt alusta alkaen (pian 12 kuukautta) aamuin illoin Environ’in puhdistusmaitoa ja kasvovettä sekä lisäksi kasvoseerumia, -voidetta sekä silmänympärysvoidetta. Noin kuukausi aloituksen jälkeen sain käyttööni vielä Revival Masque -yövoiteen, jonka lisään illalla muiden aamussakin käyttämieni voiteiden päälle. Lisäksi käytössäni on ihoa kirkastava kasvovesi, jota läpyttelen puhtaille kasvoilleni heti puhdistusmaidon ja kasvoveden jälkeen.

Tammikuussa mukaan lisättiin vielä talvi-ihon tarvitsemaa kosteutta öljykapselien muodossa, jonka laitan iltaisin silmänympärysvoiteen, kasvoseerumin, kasvo- ja yövoiteen päälle silloin, kun iho tuntuu tarvitsevan kosteutta.

58083
Täyteläinen puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Toner eli kasvovesi sisältää anti age -vitamiineja ja -peptidejä.
38576
Clarifying Lotion on ihoa kirkastava kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa ja pigmentin kuljetusta sääteleviä ainesosia.

 

28695
Silmänympärysvoide, tehoseerumi ja kosteusvoide kuuluvat kaikki ilta- ja aamurutiineihini. Illalla näiden lisäksi tulee vielä Revival Masque -voide sekä tarvittaessa öljykapselit.
7538
Revival Masque’ta käytän iltaisin. Se muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi.
83793
RAD-aurinkovoidetta käytän päivittäin taas, kun aurinko on alkanut paistaa. Muistathan, että aurinko paistaa myös pilven takaa sekä keväthangilla.
32301 (1)
Talvi-ihon tehokosteuttajat ovat olleet minulla nyt kausiluontoisesti käytössä.

Kuulostaa valtavalta määrältä eri tuotteita, mutta kun ihonhoidosta on tullut rutiini, tuotteiden käyttö ei aiheuta päänvaivaa.

Kotihoitoarsenaaliini kuuluu nyt myös pieni, piikikäs neulaustela, jolla olen rullaillut ihoani iltaisin. Neulauksessa käytetään neulausrullaa, jossa on satoja pienen pieniä neuloja. Sen avulla ihon pinta saadaan rikotuksi ja tehostettua A-vitamiinin imeytymistä ihoon.

Neulaus lisää A-vitamiinin ihoa nuorentavaa ja tervehdyttävää tehoa eksponentiaalisesti, mutta jos ihon A-vitamiinireseptorit ovat täysin nukahtaneet, sivuvaikutus voi olla punoittava ja kutiava A-vitamiini-ihottuma. Tämän johdosta A-vitamiinin maltillinen aloitus on tarpeellinen.

IMG_20160708_103852
Mikroneulausrulla. Nämä piikit lävistävät ihoni Kauneushoitola Kuulaassa. Kotona piikit ovat huomattavasti lyhyemmät.

Kaiken tämän lisäksi olen käynyt  Kauneushoitola Kuulaassa Venlan hoidossa kahdentoista kuukauden aikana noin kerran kuussa yhtä intensiivihoitorupeamaa lukuunottamatta tammikuussa. Tuolloin Venla teki minulle mikroneulauksen neljä kertaa putkeen viikon väliajoin.

Sitä mukaa, kun matka nuoruuden lähteille on edennyt, paukut ovat kovenneet. Voiteitteni A-vitamiinipitoisuutta on lisätty ja olen nyt päässyt ihonhoitosarjan korkeimmalle, neljännelle tasolle.

Kuvannus

Hoidon alkaessa ihoni analysoitiin huolellisesti. Tutkimus tehtiin Visia-ihokuvantajalla Turussa, kauneushoitola Fiinissä. Laitteen avulla ihoni kuvattiin ja skannattiin koneelle. Tämän jälkeen laite analysoi ihossani jo tapahtuneet tuhot. Laite vertaa ihoani muihin samanikäisiin. Tulokseni olivat varsin hyvät yleisellä tasolla.

Visia-ihonkuvantajan anturit näkevät myös ihon pinnan alle. Ihovaurioita minulle oli jo ehtinyt tapahtua aiemmin nuoruudessani. Kuvissa näkyi mm. UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Nuo vauriot eivät vielä näkyneet päällepäin, vaan vauriot ovat nousemassa pintaan ajan saatossa, ellei tuota kehitystä pysäytetä.

Kuvissa ilmeni myös, että silmänympärysalueellani oli alaspäin suuntaavia juonteita, niitä ei tarvitsisi vielä olla. Lisäksi olen itse huomannut, että silmäluomeni ovat tulleet raskaammiksi. Maksaläiskätkin pulpahtivat esiin raskausaikoina.

Ihoon syntyviä vaurioita voi ennaltaehkäistä, ja jo syntyneihin vaurioihin voidaan vaikuttaa jälkikäteen. Tämä oli minulle yllätys. Ajattelin, ettei mennyttä voi muuttaa kuin veitsellä.

Loppuhuipennus

Huhtikuussa me menemme uudelleen pääkallopaikalle Kauneshoitola Fiiniin. Ihoni kuvannetaan jälleen ja saamme kuulla, kuinka vuoden kestänyt Environ’in ihonhoitotuotteiden käyttö,  Kauneushoitola Kuulaan hoidot sekä kotihoitoni ovat tuottaneet tuloksia vuoden aikana. Välitilinpäätöksen voit lukea täältä. Pysy kuulolla!

hyvinvointi.typoTehty yhteistyössä Environ’in kanssa.

Voit lukea lisää tuotteista www.vitamion.fi -sivujen kautta ja kielitaitoisille löytyy lisäinfoa www.environskincare.com -sivuilta

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

p. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas 

Ihonhoitoklinikka Fiini

www.fiini.com