Ihana tuttu myymälä, uusi osoite – monday TO sunday HOME!

Palkitun monday TO sunday -lifestyleblogin ylläpitäjä Päivi Lemströmin ihana monday TO sunday HOME -myymälä on muuttanut ja avannut upean myymälän Mankkaalle. 

Aikaisemmin Kivenlahdessa toiminut myymälä siirtyi Loft Espooseen, jossa toimivat myös konseptimyymälät Country White sekä kukkakauppa Garden Living. Pääsin avajaisiin, jotka järjestettiin 10.8. ja täytyy todeta, että rouhean teollisuuskiinteistön liikkeet ovat kuin kotoisia olohuoneita, jonne tekee mieli jäädä viipymään.

Päivi tarjoaa myymälässään entistäkin laajemman valikoiman etnisesti maustettuja skandinaavisen vaaleita huonekaluja, pienesineitä, tekstiilituotteita sekä tarkkaan valikoituja vaatteita, myös uutuuksia, kuten housuja ja kashmir-neuleita ja esimerkiksi laukkuja Italiasta.

Päivi on myös suunnitellut monday TO sunday keramiikka-astiamalliston, joka on kaunis yksinkertaisuudessaan. Tästä käsintehdystä astiastosta minä haaveilen!

Lisäksi monday TO sunday HOME -mallistoon kuuluu myös mm. pellavavuodevaatteita ja sisustusesineiden maahantuontia Kaakkois-Aasiasta.

En voi kuin todeta, että tämä liike on täynnä toinen toistaan ihanampia, seesteisiä ja Päivin pettämättömällä tyylitajulla valittuja sisustuksen helmiä, etenkin vaaleasävyisen ja luonnonmukaisen sisustustyylin omaaville tai siitä unelmoiville.

Olen kirjoittanut Päivistä ja hänen myymälästään aiemminkin Maijan Maailmassa. Voit lukea jutun täältä.

 

monday TO sunday HOME

missä

Sinimäentie 6

02630 Espoo

aukioloajat
Avoinna ma-pe 11.30 -18.00
La 11-15
(su suljettu)
Paljon ilmaista parkkitilaa!

mondaytosundayhome.blogspot.fi/

www.facebook.com/pages/monday-TO-sunday/

 

Kuvat Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma