Ecobeauty-kasvonaamion onnekas voittaja on selvillä

Minä viihdyn metsässä, rakastan luonnossa kulkemista. Se rentouttaa ja virkistää.

Toisinaan hellin itseäni jalkahoidolla, joskus hiushoiteella tai tekemällä koivuvihdan, kesän päätteeksi palkitsin itseni kasvonaamiolla. Käytin viimeksi Oriflamen uutuustuotetta, Ecobeauty Face Mask -kasvonaamiota. Tein naamion mökkimme puron varressa, mikä itsessään on jo ihanan rentouttava paikka. Lue juttu täältä ja katso video.

Kysyin myös teiltä,  kuinka sinä rentoudut tai hellit itseäsi?  Kyselyyn vastanneet pääsivät mukaan  Ecobeauty Face Mask -kasvonaamion (arvo 36 euroa) arvontaan. Vastauksia tuli paljon, kiitos niistä. Jännää on, että monella sauna ja luonnossa oleilu nousivat keskeiseksi tavaksi. Ajatelkaa kuinka uniikki tapa, jos vertaa kansainvälisesti. Harva ulkomaalainen pääsee nauttimaan näistä tavoista kotimaassaan, ainakaan miljoonakaupungeissa.

Myös kasvonaamiot, mäkitreenit, lasilliset kuohuvaa näyttävät toimivan toisilla.  Lempimusiikki, kirjat ja hyvät ystävät – nekin ovat rentoutumiskeinoja. Kullakin meistä on omat keinomme. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi toiselle.

Nyt on aika suorittaa arvonta:

Onnea, Muuttuva kotini/Päivi S!