Myyntikohteeni: Maisemat Kruununhaan kattojen ylle

Tällä kertaa minun on ihana esitellä superkaunis yksilö Kruununhaasta! Maijan Maailma LKV:llä on myynnissä valoisa viidennen kerroksen hyväkuntoinen ja ihastuttava kaksio.

Asunnossa on iso olohuone, vaalea keittiö, tilava makuuhuone sekä reilun kokoinen kylpyhuone, jonne mahtuu myös pesukone. Makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön kaikki lattia- ja seinäpinnat on pieteetillä kunnostettu vuonna 2017–2018 ja lisäksi lokakuussa 2018 toteutettiin kylpyhuoneen kaakelimaalaus.

 

Asunto sijaitsee uljaassa vuonna 1904 valmistuneessa kerrostalossa ja sen suunnitteli maineikas arkkitehti Gustaf Estlander.

Asunnon syvät ikkunalaudat, kattojen yli siintävät kaupunkimaisemat, komea huonekorkeus (n. 3,3 metriä), valkovahatut tammiparkettilattiat ja upeat seinäpaneloinnit kruunaavat vanhan talon tunnelman.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista taloyhtiösaunoineen rauhallisessa Kruununhaan kaupunginosassa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu: mm. ikkunat on uusittu vuonna 2014, päärakennuksen vesikatto uusittiin vuonna 2017 ja tänä vuonna uusittiin ullakkokomerot.

Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Huonekokoonpano      2 h + avokeittiö (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h + kk)

Pinta-ala                         Huoneiston pinta-ala on 53,50 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY!